Premium bitiyor 60 bin dinar var sizce neler alayım önerilerinizi bekliyorum önce famas alıcaktım ama 5. slot olmadan famasda olurmu diye düşündüm yinede önerilerinizi bekliyorum ..

Assault mu, Medic mi, Sniper mı, Heavy mı yada Engıneer mi hangisini kullanıcaksın ?
Famas al iki tane her eve lazım

Assault Oynuyorumda..Pre bitince 5. slotta gidicek

tek famasla oynanırmı die düşünüorum
Dinarını harcama 3 günlük bronze premıum al.5. Slot - Famas - M60... gibi itemleri alıp, çarını bu şekilde dizmeni öneririm

Akıllıca Aslında Saol Öyle Yaparım Heralde

(08-15-2011 09:35 PM)SeqiL Yazılan: [ -> ]Dinarını harcama 3 günlük bronze premıum al.5. Slot - Famas - M60... gibi itemleri alıp, çarını bu şekilde dizmeni öneririm 
3günlük bronze pre yok 3 günlğk gold pre var bunlada 5.slot alınmıyor alacaksan simdiden ya mp7a1 medic box ve flas al oyununa bak
(08-15-2011 09:33 PM)76master96 Yazılan: [ -> ]Assault Oynuyorumda..Pre bitince 5. slotta gidicek
tek famasla oynanırmı die düşünüorum
Oynanır tabi çoğu oyuncu böyle dene oynayacaksın p5k+famas=ffa akar

(08-15-2011 09:40 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ] (08-15-2011 09:35 PM)SeqiL Yazılan: [ -> ]Dinarını harcama 3 günlük bronze premıum al.5. Slot - Famas - M60... gibi itemleri alıp, çarını bu şekilde dizmeni öneririm 
3günlük bronze pre yok 3 günlğk gold pre var bunlada 5.slot alınmıyor alacaksan simdiden ya mp7a1 medic box ve flas al oyununa bak
Pardon

bence 30 gunluk bronze al fiyatıda pahalı degil (bana göre).

bence 1 aylık psg+famas+mp7a14mdc box yeterli