Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock.Exe Çalışmayı Durdurdu !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: 9737.png]

Bu durumda ne yapmam gerekir ?
(Win7 ultimate 32 bit)
Kapat aç ben öyle yaptım Sad
Win7 kullanıyosan fazla çözüm bulamassın xp ye göre çogunlukla ama bilen vardır belki en son çare sil again yükle Big Grin
Big Grin de pc Kapattım açtım sonra tekrar bu hatayı verdi Ss.gif Tw ile yapabilen var ise ö.m atsın yada sohbet penceresinden baksın Sad
Her girdiğindemi veriyor bu hatayı ? Oyunu silip tekrar yükle veya Virüs programının WarRock.Exeyi engellemediğine bak windows güvenlik duvarındanda izin ver exe.ye

Büyük ihtimal oyunu silip yüklersen düzelir diye düşünüyorum. Önceden oyuna girdiysen ve şimdi bu hatayı veriyorsa bişey olmuştur elbet. Sİlip yüklemeyi dene.
Uyumluluk modunu XP Service Pack 2 olarak değiştirirsen işe yarayabilir.
bu arada sırada çıkar eğer çok sıkıyorsa exeyi değiştir derim yada oyunu tekrar yükle Smile
Bendede olmuştu çıktım girdi düzeldi...
(08-15-2011 04:26 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]Bendede olmuştu çıktım girdi düzeldi...

Ama Ben pc kapattım sonra tekrar denedim hem bu oyundaykende demedi oyunu açtım game start sonra hack shıld doldu siyah ekran = bu hata
(08-15-2011 04:29 PM)exquesm01 Yazılan: [ -> ]
(08-15-2011 04:26 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]Bendede olmuştu çıktım girdi düzeldi...

Ama Ben pc kapattım sonra tekrar denedim hem bu oyundaykende demedi oyunu açtım game start sonra hack shıld doldu siyah ekran = bu hata

Admin boşuna yazı geçirmiyo zararlı sitelere girmeyin, hack kullanmayın dinleseydin Big Grin
Merak etme bulurlar çözümü ama olması lazımdı Sad
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler