Bildiğiniz gibi 188 80 reklamının uzun versiyonu
Tabiki de çocukca gelebilir ama buda bağımlı yapıyor
Clan maçında dinledim çok güzel oluyor

Reklamı burdan çalmışız demekki

Allahtan bu aralar reklam pek vermiyoruz ve ramazandan dolayı mıdır bilinmez arayan pek fazla yok.. Rahat ediyoruz az da olsa

Bu Gummy Bear adlı oyuncağı yapan şirket ile 118 80 arasında bir telif hakkı ihlali var.
Dinlemiştim yine dinledim Saol...
(08-15-2011 01:11 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Bu Gummy Bear adlı oyuncağı yapan şirket ile 118 80 arasında bir telif hakkı ihlali var.
Sanmıyorum izin alınarak yapılmıştır çünkü patron yerinde durmuyor... Avrupayı geziyor hep yenilik peşinde... Müşterilere mesaj yoluyla hizmet verebiliyoruz artık ( Turkcell li olması ve 11880 i araması lazım çünkü 11810 da bizim ).Ayrıca telefon numarasından isim soyisim sorgulaması yoktu, artık bu hizmetide sunuyoruz... Kısacası sanıldığı kadar kolay değil yani müşteri olarak aramak ve numara istemek veya herhangi bir bilgi edinmek en kolayı... Arayarak dalga geçenler, küfür edenler, sanki hatta bilerek, kasıtlı olarak tutuyormuş muamelesi yapmak çok kolay.Birazda bizi düşünseler çok daha güzel, sağlıklı sonuçlar doğabilir.
Güzel almancası kulağa daha hoş geliyor