Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sevgililer Günü
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(02-14-2010 01:32 AM)SametKARA Yazılan: [ -> ]
(02-14-2010 01:25 AM)trmadk1nq Yazılan: [ -> ]
(02-14-2010 01:25 AM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Yanlız Giriyoruz Ne Yapalım Kader Kısmet.

samet abi sanada bi manita bulamadık ya facede grup bile açtık sana manita bulmak için ama olmuyor Big Grin

Ne Yaparsın Kısmet Smile Bakmıyor Kızlar Bana Smile

bekarlık sultanlıktır samet bize sevgililer günü kazıklanma günü gibi bişey artık alışverişte en iyisi en sevdiğimiz insan için seçmek çok zor bir durum allah yardım etsin
Smile uzaktan seviyorum ben onu
Gecen sene eski hatuna hediye alamadim bu senede uzakta almadim pre alcam onun yerine Big Grin

SametKARA

(02-14-2010 02:47 AM)cashm3ntr Yazılan: [ -> ]
(02-14-2010 01:32 AM)SametKARA Yazılan: [ -> ]
(02-14-2010 01:25 AM)trmadk1nq Yazılan: [ -> ]
(02-14-2010 01:25 AM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Yanlız Giriyoruz Ne Yapalım Kader Kısmet.

samet abi sanada bi manita bulamadık ya facede grup bile açtık sana manita bulmak için ama olmuyor Big Grin

Ne Yaparsın Kısmet Smile Bakmıyor Kızlar Bana Smile

bekarlık sultanlıktır samet bize sevgililer günü kazıklanma günü gibi bişey artık alışverişte en iyisi en sevdiğimiz insan için seçmek çok zor bir durum allah yardım etsin

Biryere Kadar Sultanlık Biryerden Sonrada Yaşanmıyor Soner Smile
Bilmem ayrıdır böyle özel günler benim için (: Telefonun ajandayım açsam neler var neler.Nerdeyse her hafta hatırlatma (: İlk tanıştığımız,çıkmaya başladığımız,ilk buluştuğumuz tarih vb. (= Eğer çok sinirlenmessem eski şeyleri silmem.Hatıra olsun maksat ^^
Ufuk benimsin olum sen Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler