Arkadaşlar youtubeden video seyretmek için dns yi değiştirdim ve daha sonra dns düzelttim gezinirken birden bire xp driverde bi virüs buldu bu bu dosyayı komple sildim ve temizledim.Keylogger olmasına karşılık oyun şifremi değiştirdim.Ama virüs adında keylogger yada logger diye bişi yazmıyordu bu keylogger değilmidir.Ve dosyayı sildiğim ve temizlediğim halde bi etkisi olurmu?
format at hemde hemen 60 tlye yakın para harcayıp starter kit vs aldığım charım her seyin bitmesine 29 gün varken calındı ve itemlerim silindi
Ya normal bi virüs ise o zaman içindeki milyonlarca şey yok olacak ne olcak bu nedir ya keylogger olduğunu anlayamazmıyız
Hayır bi şey olmaz , Anakart'ı zorlamışsın o yüzden veri akımından Parite oluşmuş,gine de tarama yap ama herkezin dediğine kanma;bu aralar forumda moda "format format" lafı.. herşey format değil,1 de format 2 de format 3 de pat HDD bb .. sonra baba HDD yandı 200 TL versene olur.
Tamam sildiysen olay bitti,gine çıkarsa bilki zorlama yaptın pc de ve warrock delisi isen 6 oyunda bir res at pc'e;bu sana kayıp olmaz zaman geçiyo exp kaybederim diye düşünme aksine daha akışkan olur makinan ve fazla kill kasarsın..
Virüs taramanı yaptıysan bir sonraki aşama disk birleştirici : Başlat>programlar>donatılar>sistem araçları>disk birleştirici.exe
C y tıkla Birleştir de,birleştirdikden sonra kafana eserse D'yide birleştir hoş ben 2 sinide yapardım cpu'nun sağlığı için...
Öyle hep de format lafına inanma,bi sorunu olursa ulaş bana
dostum sistem geri yükleme yapmanı öneririm eğerki virüsten gene kurtulamadıysan
oyuna girerken sanal klavye kullan format atana kadar bu bir çözüm yolu olabilir senin için
Keylogger olduğunu düşünmüyorum. "Alican Balık" adlı arkadaşa katılıyorum. Format ata ata Hard Disk zarar görüyor. Bir süre sonra elinde patlar yenisini almak zorunda kalırsın. İçindeki gerekli bütün bilgilerinin gitmeisni saymıyorum bile. Ekran klavyesini kullanabilirsin bu kadar kafana takıldıysa.. Nasıl olsa sadece oyuna gireceksin. Bence Nod32 yükle bilgisayarı taramadan geçir. Varsa virusleri silsin, sonra da sil o programı ki War Rock'ın Hackshieldıyla birbirlerini yiyiyorlar oyunu açarken

Sonra oyun çalışmıyor..sorun üstüne sorun..