Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Miss Üye Varsa Mr larda var.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler nası bayan üyemiz oldu Batuhan miss ismini yazdı biz erkek üyelerinde Mr veya ERKEK diye bir bölüm olmasını istiyoruz.Hani nickin altına ERKEK veya SÜPER ERKEK gibi terimler yazabiliriz.

Madem bayan üyemiz var only miss ve only mr diye bölümler olsun sizce nasıl olur.Önerilerim bunlar biraz şaka tadında ama ben ciddiyim beyfendi

Şaka be Big Grin ama bu şakadan dolayı ban yersem bida gelmem forumunuza tağammı zaten uyarı seviyem güzel bir şekilde arttı.Big Grin Ama yine de bir düşünün ha.
Big Grin Uzaklaşabilirsin her an forumdan sanırım.
Seni XXY kromozom grubuna davet ediyorum.

Açık ve net : bayan geldi diye azmayın.
(08-15-2011 02:48 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Seni XXY kromozom grubuna davet ediyorum.

Kardesim erkek grubu neden olsun ki zaten forumun tamamı erkekten oluşmaktadır Big Grin Big Grin Big Grin
Kim kime erkekliğini gösteripte Süper erkek veya Mr. Üye gibi birşey alsınki Big Grin Zaten hepimiz erkeğiz gerek yok buna Big Grin
Klasmanlar

Sexi erkek
haşin erkek
emo erkek
ota ota konu açan erkek
postçu erkek
yarım erkek
tam erkek
çift kaşarlı erkek
Ohoo Big Grin Şimdi Batuhan'a 19.691 üye'yi "Mr" tag'i içinmi uğraştırcaksınız Big Grin
(08-15-2011 02:53 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Klasmanlar

Sexi erkek
haşin erkek
emo erkek
ota ota konu açan erkek
postçu erkek
yarım erkek
tam erkek
çift kaşarlı erkek

Puhaahhaahhahahahaah Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

asdadsasfasdfgdasgas
(08-15-2011 02:48 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Seni XXY kromozom grubuna davet ediyorum.

İmkansız bikere XY olmuş da o kromozomda kim varki beni davet ediyor.Smile Bir kere azmakla alakası yok gerçekler bu hacı bir bayan üye geldi herkez doluştu konuya herkez ayrı bir havalara girdi.Sen o lafı bana değil başkalarına söyle.İstemiyorsan söyle başkan çıkarım forumdan ve grubundan senimi kırcam.Smile

Bana destek olacağınıza köstek oluyorsunuz.Bayan üyeyi tanımıyorum bile sadece üye adı altında miss varmış o zaman bizdede mr olsun dedim.Eşitlik bu hani forumda eşitlik vardı.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler