08-14-2011, 11:32 PM
(08-14-2011 11:31 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]http://www.google.com.tr/#q=Nicole+Scher...80&bih=808
bende 3.sayfanın basında
Ben forumda sanıyordum

(08-14-2011 11:31 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]http://www.google.com.tr/#q=Nicole+Scher...80&bih=808
bende 3.sayfanın basında

. Gayet doğal (Belki)
. İnsan karşı cinsiyle daha iyi samimiyet kurmak ister öyle değil mi ? Herkez tabi mutlu oldu haliyle 

(08-14-2011 11:34 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Hmmm... Bende diyorum bi klib'e niye bu kadar çok mesaj yağıyor. Olayı sentezleyip yorumumu yapıyorum;
Foruma sanırım Bi kız üye olmuş adı Öykü avatarını imzasını güzelce çekmiş manken gibi burnunada zıtarbaks'dan güzel kahvelerin bir tutam köpüğü ve bazı üyelerimizin bunu görüp adrenalin artışı yaşanması durumu. Gayet doğal (Belki)
![]()
![]()
. İnsan karşı cinsiyle daha iyi samimiyet kurmak ister öyle değil mi ? Herkez tabi mutlu oldu haliyle
Fake gibi konuşmalar geçmiş LuckyLuck'da zaten kızla çekilmiş resmini koymuş demekki Fake değilmiş. İyi hoş helalı höşmerim olsun![]()
Hoşgeldin Öykü iyi vakit geçirmen dileğiyle iyi forumlar
(08-14-2011 11:34 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Hmmm... Bende diyorum bi klib'e niye bu kadar çok mesaj yağıyor. Olayı sentezleyip yorumumu yapıyorum;
Foruma sanırım Bi kız üye olmuş adı Öykü avatarını imzasını güzelce çekmiş manken gibi burnunada zıtarbaks'dan güzel kahvelerin bir tutam köpüğü ve bazı üyelerimizin bunu görüp adrenalin artışı yaşanması durumu. Gayet doğal (Belki)
![]()
![]()
Fake gibi konuşmalar geçmiş LuckyLuck'da zaten kızla çekilmiş resmini koymuş demekki Fake değilmiş. İyi hoş helalı höşmerim olsun![]()
Hoşgeldin Öykü iyi vakit geçirmen dileğiyle iyi forumlar
bende burda olmaktan mutluyum teşekkür ederim 
(08-14-2011 10:39 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Öykü ilk defa foruma üye oluyor. Hayatında ilk defa. Onu buraya getiren de röportajı yaptırtanda benim. Ben durumu Batuhan Abiye açıkladım üyeliğini ben açtım ona ve forumu nasıl kullanması gerektiğini anlattım. Açıkçası fake demeniz beni biraz kırdı. Çünkü gerçekten Turgay olsun Özellikle fake galiba diyen can abi olsun bu konuyu haftalardır biliyorsunuz ve ne kadar uğraştığımıda.
(08-14-2011 06:59 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ](08-14-2011 06:54 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Gerçek değilsin galibam, biri ip den kontrol etsin.
Ben baktım üç IP ' nin birisi LuckyLuck' in bir IP ile tutuyor.
Sanırım aynı internet kafeden girmişler ya da açıklamasını yapar Berkay.
abi o kızı cafeye sokarsam
neyse okuyor şu an bunları ayıp olur .