Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nicole Scherzinger - Wet
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
(08-14-2011 11:31 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]http://www.google.com.tr/#q=Nicole+Scher...80&bih=808

bende 3.sayfanın basında

Ben forumda sanıyordum Big Grin
Hmmm... Bende diyorum bi klib'e niye bu kadar çok mesaj yağıyor. Olayı sentezleyip yorumumu yapıyorum;

Foruma sanırım Bi kız üye olmuş adı Öykü avatarını imzasını güzelce çekmiş manken gibi burnunada zıtarbaks'dan güzel kahvelerin bir tutam köpüğü ve bazı üyelerimizin bunu görüp adrenalin artışı yaşanması durumu Big Grin. Gayet doğal (Belki)Big Grin Big Grin Big Grin. İnsan karşı cinsiyle daha iyi samimiyet kurmak ister öyle değil mi ? Herkez tabi mutlu oldu haliyle Smile

Fake gibi konuşmalar geçmiş LuckyLuck'da zaten kızla çekilmiş resmini koymuş demekki Fake değilmiş. İyi hoş helalı höşmerim olsun Big Grin Big Grin

Hoşgeldin Öykü iyi vakit geçirmen dileğiyle iyi forumlar Smile
Amy Winehouse 2... Metalboy anasayfadaki açtığım konuya bi' bakabilir misin ? Senin de bi' fikrini alayım...DOST
(08-14-2011 11:34 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Hmmm... Bende diyorum bi klib'e niye bu kadar çok mesaj yağıyor. Olayı sentezleyip yorumumu yapıyorum;

Foruma sanırım Bi kız üye olmuş adı Öykü avatarını imzasını güzelce çekmiş manken gibi burnunada zıtarbaks'dan güzel kahvelerin bir tutam köpüğü ve bazı üyelerimizin bunu görüp adrenalin artışı yaşanması durumu Big Grin. Gayet doğal (Belki)Big Grin Big Grin Big Grin. İnsan karşı cinsiyle daha iyi samimiyet kurmak ister öyle değil mi ? Herkez tabi mutlu oldu haliyle Smile

Fake gibi konuşmalar geçmiş LuckyLuck'da zaten kızla çekilmiş resmini koymuş demekki Fake değilmiş. İyi hoş helalı höşmerim olsun Big Grin Big Grin

Bir düzeltme, o fotoğraftaki sanırım fredy505 (galiba) diye biri.
(08-14-2011 11:34 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Hmmm... Bende diyorum bi klib'e niye bu kadar çok mesaj yağıyor. Olayı sentezleyip yorumumu yapıyorum;

hoşbulduk Smile bende burda olmaktan mutluyum teşekkür ederim Smile

Sherlock

(08-14-2011 10:39 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Öykü ilk defa foruma üye oluyor. Hayatında ilk defa. Onu buraya getiren de röportajı yaptırtanda benim. Ben durumu Batuhan Abiye açıkladım üyeliğini ben açtım ona ve forumu nasıl kullanması gerektiğini anlattım. Açıkçası fake demeniz beni biraz kırdı. Çünkü gerçekten Turgay olsun Özellikle fake galiba diyen can abi olsun bu konuyu haftalardır biliyorsunuz ve ne kadar uğraştığımıda.
(08-14-2011 06:59 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]
(08-14-2011 06:54 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Gerçek değilsin galibam, biri ip den kontrol etsin.

Ben baktım üç IP ' nin birisi LuckyLuck' in bir IP ile tutuyor.

Sanırım aynı internet kafeden girmişler ya da açıklamasını yapar Berkay.

Big Grin abi o kızı cafeye sokarsam Big Grin neyse okuyor şu an bunları ayıp olur . Big Grin

Ben fake demedim başta , açıklama bekledim zaten Berkay sıkıntı yok.

TaTy

Ufon gören masum köylüler gibi sizde ....
Daha önceden forumda ve oyunda birçok kız vardı.Hatta şimdide var.
konu kilit. Bu muhabbetler iftardan önce olsa muhtemelen milletin orucu kaçacaktı ne kadar heyecanlandınız anlamadım ki. Sanki yabancı bir şeyle tanışıyorsunuz olacak iş değil. Daha çok cıvımamanız için konuyu kitliyorum.
çençü link at.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler