Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Level 43 Liderler Clan liderleri içeri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
CLan arıyorum İşte itemlerim.

FAMAS

Flash Mine (PX)

20% Exp. Boost (PX)

EXP + Dinar 25% UP

EXP 30% UP

AW50F

[WR]FAMAS Turkey

[WR]Javelin

MP5K

PSG-1

M14 Mine (PX)

TMP9

Dual Scorpions

Change 6th Slot

Adrenaline (PX)

[WR]CX4 Storm

[WR]Kamikaze

Not: Bugun itemlerimi ve premi yenileyeceği. Saygılar..
Clan aramayla ilgili 4. konununuz.
Ve itemlere göre clana alım yapılmaz bunu öğren bence victory.gif
Aynen kardesim hangi clana girmek istiyosan basvurunu yap o clan değerlendirir seni Wink
Aynen oyununa bakarlar ve arkadaş canlımısın ona bakarlar haksız mıyım ?Wink
Kardesim ben oynayısıma bakın buyrun beni bilen bilir sözüm bu kadar ilgilenen sadece yorum yazarsa sevinirim yorum kalabalığı olmasın.
yeter ya oyundayken sor klan alımı varmı diye ne bekliyosun buraya konu açıp duruyosun
Arkadaslara sordum Konu aç dediler Tamam mı ?
Hem size ne oluyor ilgilenmiyorsanız ne dalıyorsunuz içeri ?
(08-14-2011 12:17 PM)exquesm01 Yazılan: [ -> ]Kardesim ben oynayısıma bakın buyrun beni bilen bilir sözüm bu kadar ilgilenen sadece yorum yazarsa sevinirim yorum kalabalığı olmasın.

Seni bilen bilir ha? Eren saçmalıyosun farkındamısın ? Daha bu ay geldin foruma sor seni kim tanıyor? Oyunda sor seni kim tanıyor ? Çok güldüm gerçekten...
(08-14-2011 12:22 PM)xQuartz Yazılan: [ -> ]
(08-14-2011 12:17 PM)exquesm01 Yazılan: [ -> ]Kardesim ben oynayısıma bakın buyrun beni bilen bilir sözüm bu kadar ilgilenen sadece yorum yazarsa sevinirim yorum kalabalığı olmasın.

Seni bilen bilir ha? Eren saçmalıyosun farkındamısın ? Daha bu ay geldin foruma sor seni kim tanıyor? Oyunda sor seni kim tanıyor ? Çok güldüm gerçekten...

Bu ay mı ? hohohaoahoaoh
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler