Arkadaşlar ben 1 hafta önce iphone 4 aldım ve sürekli tl gidiyo hattımdan internetten edge diye bişeyle ilgiliymis bende hücresel veriyi kapattım bu yeterli olurmu acaba ? ve jailbreak daha yapılmadı
Kardesim olmaya bilir bi servisini arasaydın yada garantisine götürüp bi sorsaydın

acmak kolay zaten oyle yaparız
WİFİden nete baglanıyorsan wifi koptugu an 3g ıle baglanıyorsun bu yuzden fatura gelıyor turkcelı ara tamamen netı kapat yoksa sorun çözulmuyoır

Apple Dünyası'na yeni katılanların bana sorduğu en sık sorulardan birisi ile karşılaştım
Jailbreak olup olmaması senin sorununla ilgili birşeyi değiştirmez. Hava atma len =)
evet Turkcell den iptal ettirebilirsin net girişini fakat şunu da unutma: Ayarlardan sıfırlama kısmında Ağ bağlantılarını sıfırla dediğinde sorun tekrar başlar. Ha ben turkcell ile ne uğraşacağım ? dersen ayarlardan uçak moduna geç, sonra altındaki WiFi kısmına gir onu aktif et ve wireless bulduğun zaman gir, bağlantı koptuğunda hiç bir şekilde internete giriş olmaz o alet ile.
Denerim bunları ama zaten hücre veriyi kesince oluyormuş hava atmıyom len

Arkadaşlar konu Iphone4'ken eger turkcell'den alırsam Iphone açılırken Turkcell reklamı falan çıkar mı?_