Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Al konu böyle açılır :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Googleye şirinler neden kaldırıldı yazın 3. bağlantı benim konum ARTİST
Beyler alemsiniz haa Big Grin Big Grin Aranması düşük ihtimalli şeyler keşke rekor kırsa Big Grin Big Grin Big Grin
(08-14-2011 12:03 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(08-13-2011 11:58 PM)DonsuzKral Yazılan: [ -> ]Google'a DonsuzKral yazın o zaman hesap nasıl açılır ona bakın Smile

Her yerde üyelik almışsın Big Grin

Birşey indireceğim zaman herhangi bir siteden sana msj atayım link vereyim üyelik varsa id pw verirsin Big GrinD

Bi twitter bi burada var Smile face olan benim değildi cocuk benim msnimin üzerine açmış donsuzkrallı hotmail adresim vardı şifresini değiştim şimdi Smile
(08-13-2011 11:58 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Sıradaki gelsin...

Başka fan club yokki Big GrinBig GrinBig Grin
(08-14-2011 12:18 AM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Beyler alemsiniz haa Big Grin Big Grin Aranması düşük ihtimalli şeyler keşke rekor kırsa Big Grin Big Grin Big Grin

Demek ki sana göre aranması düşük ihtimalli olan şeyler başkalarına göre aranması yüksek şeylermiş.
(08-14-2011 12:24 AM)xbloodym4ry Yazılan: [ -> ]
(08-14-2011 12:18 AM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Beyler alemsiniz haa Big Grin Big Grin Aranması düşük ihtimalli şeyler keşke rekor kırsa Big Grin Big Grin Big Grin

Demek ki sana göre aranması düşük ihtimalli olan şeyler başkalarına göre aranması yüksek şeylermiş.

Hacı ne oluyor yav ? Sen, ben o konuyu açtığımdan beri bana bi afra tafra yapıyosun. Dediğim gibi ortalıkta bi artistlik hava atmak felan yok. Turgayla birlikte açtık bu assassin's creed konularını. Benim güncel haberler moderatörlerinede laf atma veya bi yarış içinde olduğum falanda yok.

Mesajımdaki İfadelere bakarak o sergilediğin tavrı sergilememişin gibi bakıyorum...

Bana karşı gösterdiğin bu tavrın sebebini çok merak ediyorum da... Neyse.
(08-14-2011 12:30 AM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]
(08-14-2011 12:24 AM)xbloodym4ry Yazılan: [ -> ]

Hacı ne oluyor yav ? Sen, ben o konuyu açtığımdan beri bana bi afra tafra yapıyosun. Dediğim gibi ortalıkta bi artistlik hava atmak felan yok. Turgayla birlikte açtık bu assassin's creed konularını. Benim güncel haberler moderatörlerinede laf atma veya bi yarış içinde olduğum falanda yok.

Mesajımdaki İfadelere bakarak o sergilediğin tavrı sergilememişin gibi bakıyorum...

konuyu altdan alın buyutulecek gıbı bır konu degıl bosuna kalpler kırılmasın
Sen Turgay'ın her dediğini yapıyor musun ? Madem ki moderatörsün ve karşında ki de moderatörse biraz düşünceli açılmalı konular, kimseye laf atılmamalı bunu bilmiyorsunuz galiba.
(08-14-2011 12:33 AM)xbloodym4ry Yazılan: [ -> ]Sen Turgay'ın her dediğini yapıyor musun ? Madem ki moderatörsün ve karşında ki de moderatörse biraz düşünceli açılmalı konular, kimseye laf atılmamalı bunu bilmiyorsunuz galiba.

Yav benim kimseyi küçük düşürdüğüm laf attığım falan yok alla alla. Sence forumda açılan bir konunun google'da aramalarda en üstlerde gözükmesinin kime ne zararı olabilir ki ? O konudaki yazıları Turgay yazmamı istedi "İnsanlara gaz ver böyle böyle yaptım böyle böyle oldu" diye.

Ben seni küçük düşürcek olsam arkandan dedikodu yapıp kulağını çınlatır bide burda FORUM KURALLARIndan çıkıp senle bi güzel dalga geçerdim ama yapmıyorum benim seninle bi alıp veremediğim yok. Nedense senin benle alıp veremediğin var...
(08-14-2011 12:33 AM)xbloodym4ry Yazılan: [ -> ]Sen Turgay'ın her dediğini yapıyor musun ? Madem ki moderatörsün ve karşında ki de moderatörse biraz düşünceli açılmalı konular, kimseye laf atılmamalı bunu bilmiyorsunuz galiba.

(08-14-2011 12:37 AM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]

Yav benim kimseyi küçük düşürdüğüm laf attığım falan yok alla alla. Sence forumda açılan bir konunun google'da aramalarda en üstlerde gözükmesinin kime ne zararı olabilir ki ? O konudaki yazıları Turgay yazmamı istedi "İnsanlara gaz ver böyle böyle yaptım böyle böyle oldu" diye.

Ben seni küçük düşürcek olsam arkandan dedikodu yapıp kulağını çınlatır bide burda FORUM KURALLARIndan çıkıp senle bi güzel dalga geçerdim ama yapmıyorum benim seninle bi alıp veremediğim yok. Nedense senin benle alıp veremediğin var...

hatrım varsa 2nızde konuyu kapatın bos bır konu gülüp gecın dıyorum
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler