02-13-2010, 11:40 PM
02-14-2010, 12:23 AM
Bu herkesde çıkan bir şey hata değil, ok de geç 

02-14-2010, 12:43 AM
Ok diyip geciyorum ama Odalar acilmiyor
warrock.exe cevab vermiyor .
warrock.exe cevab vermiyor .02-14-2010, 12:48 AM
Arkadaşım Bu hata bendede vardı. (yanılmıyorsam)yüklediğin dosya nın sürümü eski olduğundan kaynaklanıyor Bende aynı hatayı alıyordum.. Sil yükle yaptım fakat internetten indirip yükledim. 
2008 Mayıs'tı level dergisi (yanlış biliyorsam düzeltin) cd ile warrock setup+l85a1 kodu dağıttı.(o zamanlar l85a1 daha kullanışlıydı tabii.)
Bu gibi cd lerden yüklüyorsan sorun çıkartabilir
-Yardımcı olabildiysem ne mutlu

2008 Mayıs'tı level dergisi (yanlış biliyorsam düzeltin) cd ile warrock setup+l85a1 kodu dağıttı.(o zamanlar l85a1 daha kullanışlıydı tabii.)
Bu gibi cd lerden yüklüyorsan sorun çıkartabilir

-Yardımcı olabildiysem ne mutlu
02-14-2010, 02:34 AM
abi bu büyük ihtimal anti virüsün açık olduğundan virüs buldugu ıcın otomatık sıldı anti virüs kapatsanda olmaz anti virüsü kapatım warrock setupu bıdaha ındırıp yuklemen lazım ancak pc de warrockla alakalı birşey kalmasın + rep pls xD
02-14-2010, 06:05 PM
Antivirüsü komple kapatip tekrar yükliyim bakim olucak mi .. Sonuctan haberdar ederim ..
Sonuc : Antivirüs programini komple kaldirdim pc den , Warrockuda kaldirdim sonra pc ye restart atip gamersfirst ten warrocku download yaptim . Kurulumda hic bir problem cikmadi ve server sectikten 5 dakika sonra odalar acildi en sonunda oynuyabildim
Ama asiri lag var ..
Sonuc : Antivirüs programini komple kaldirdim pc den , Warrockuda kaldirdim sonra pc ye restart atip gamersfirst ten warrocku download yaptim . Kurulumda hic bir problem cikmadi ve server sectikten 5 dakika sonra odalar acildi en sonunda oynuyabildim
Ama asiri lag var ..02-15-2010, 04:47 PM
(02-14-2010 06:05 PM)secretsnip Yazılan: [ -> ]Antivirüsü komple kapatip tekrar yükliyim bakim olucak mi .. Sonuctan haberdar ederim ..
Sonuc : Antivirüs programini komple kaldirdim pc den , Warrockuda kaldirdim sonra pc ye restart atip gamersfirst ten warrocku download yaptim . Kurulumda hic bir problem cikmadi ve server sectikten 5 dakika sonra odalar acildi en sonunda oynuyabildimAma asiri lag var ..
birde modeme rest atabılırsın ayrıca oyuna bakım gerek oyundan da lag olabılır xD + rep ısterım xD
02-16-2010, 12:49 AM
Tamam bugün lag sorunu ortadan kalkti . Hic bir sorun yok simdilik .
![[Resim: neuesbilda.jpg]](http://img715.imageshack.us/img715/5755/neuesbilda.jpg)