Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Desert Eagle
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4

TaTy

Bu müthiş silahı oyun aleminde bu kadar dandik ve kötü yapan bir oyun görmedim.Warrock dan bahsediyorum.CSS nin efsane silahıdır.Tek mermiye kafadan-boğazdan-göğüsten götürür.

Ancak şu warrock'da artık adamın bağlantısındanmıdır nedir arkasından kafasına sıkıyorum 1 mt mesafede 4-5 mermi adam dönüyor beni vuruyor Big Grin

Komedi filmi gibi oysaki parayla satılan silahlarda 1-2 mermiye ölebilirsiniz.

Oyun F2P ama silahlar öyle değil işte Smile Aklınızda bulunsun.

onun için 50 kalibrelik bir mermi kullanan silah nasılda 1 adamı öldüremez merak ediyorum.Bu DE sanırım iyice saçmalamaya başladı.

Sizleri şu video ile selamlıyorum çençüler.

http://www.youtube.com/watch?v=BWZFaiTdKwM
Harbiden ya nası olur abi inanamıyorummm sorunlarıma derman oldun Big Grin
Katılıyorum Big Grin
Katılıyorum cs de 2. slotun vazgeçilmezidir mükemmel bir silah wolfteam gibi dandik bir oyundan bile desert eaglenin hakkını vermişler ama warrockta...

TaTy

(08-13-2011 09:09 PM)Furkan Erşen Yazılan: [ -> ]Harbiden ya nası olur abi inanamıyorummm sorunlarıma derman oldun Big Grin

Harbimi lan
(08-13-2011 09:11 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]
(08-13-2011 09:09 PM)Furkan Erşen Yazılan: [ -> ]Harbiden ya nası olur abi inanamıyorummm sorunlarıma derman oldun Big Grin

Harbimi lan

Valla diyom
Adamlar f2p silahlarıyla estiriyor vallahi ya hackten öyle ya da proluklarından artık bilemiyorum
fight club filmindeki en son sahnede adam kendi kafasına sıkıyor diğer adamın kafası parçalanıyor aklıma geldi heralde deserttir Big Grin
bu adamda sekmeme olsa akar Big Grin

TaTy

(08-13-2011 09:12 PM)Furkan Erşen Yazılan: [ -> ]
(08-13-2011 09:11 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]

Harbimi lan

Valla diyom

yapma be
Warrock'da gerçekçilik aramak? m045.gif
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler