08-13-2011, 08:17 PM
Tekrardan bir etkinliğe daha hoşcomin.
Vakit iftar vakti ve bundan mütevellit Sabah ezanına kadar sahur time akarTR.. 1 aylık takım olaraktan bu güzel vakti değerlendirip sanal ortamda etkinlik yapmaya çalışmaya çalışacağım.
Şimdi fazla artisliğe gerek yok.
Resimdeki gizli "şeyi"(yanlış anlaşılmasın gizli
) bulana ödülümüz süprüz.
[attachment=4213]
Tekrar söylüyorum: " Resimde ki gizli şeyi bulana süprüz ödül var."
Akşama neyin nerede nasıl şekilde hangi konumda olduğunu göstereceğim resim üzerinde.
Yarışma başlamıştır.
Not : sakın bi üst kişinin postuna bakıp da cevabı söylemeyin, akıllı poroğramım sayesinde sizin beyninizi okuyabiliyorum.. NanoChip'lerimi beyninize yerleştirip yakında tüm insan halkını poroğramımla konuşturacağım.
Vakit iftar vakti ve bundan mütevellit Sabah ezanına kadar sahur time akarTR.. 1 aylık takım olaraktan bu güzel vakti değerlendirip sanal ortamda etkinlik yapmaya çalışmaya çalışacağım.
Şimdi fazla artisliğe gerek yok.
Resimdeki gizli "şeyi"(yanlış anlaşılmasın gizli
) bulana ödülümüz süprüz.[attachment=4213]
Tekrar söylüyorum: " Resimde ki gizli şeyi bulana süprüz ödül var."
Akşama neyin nerede nasıl şekilde hangi konumda olduğunu göstereceğim resim üzerinde.
Yarışma başlamıştır.
Not : sakın bi üst kişinin postuna bakıp da cevabı söylemeyin, akıllı poroğramım sayesinde sizin beyninizi okuyabiliyorum.. NanoChip'lerimi beyninize yerleştirip yakında tüm insan halkını poroğramımla konuşturacağım.
Kod:
[b][align=right][color=#800080]Sahura[/color][color=#C71585]Kadar[/color][color=#FF1493]Duranlar[/color][color=#FF69B4]Fan[/color][color=#DDA0DD]Club[/color][/align][/b]
Buldum "E" ve "x" arasında beyaz bir ok sembolü var ![[Resim: 10z1cly.jpg]](http://i55.tinypic.com/10z1cly.jpg)