Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: [UNTW] - [UNTW1]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Burak Kandöker

[Resim: di-FKUK.jpg]

UnitedWarRockClans adlı klan dolduğu için sistem gelene kadar bir alt klan kurulacaktır adı UnitedWarrockClans1 şuan mevcut UWC klanının alt klanı olarak yer olmadığı için gelemeyen arkadaşların sıkıntı çekmeden gelebilmesi amacıyla kurulacaktır TS,Forum Bölümü,Clan Resmi herşeyi ile aynı olacak sadece UNTW1 olarak görünecek sistem geldiği zaman UNTW1'deki arkadaşları ana klan olan UNTW'ye alıcaz.Başvuruları yine aynı kişiler tarafından değerlendirilecek.Klan yine benim tarafımdan kurulacak yeni bir hesap üzerinden kurucam kontrolün elden gitmemesi için iyi olur.
İyi olmuş Burak Smile
Hayırlı olsun yeni 2clanınızda Big Grin
3-4 diye daha gideriz umarım Big Grin Hayırlı olsun
who is untw2 leader ?
(08-13-2011 02:37 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]who is untw2 leader ?

Slapvalor Tongue
evet benim sorunda böylelikle çözülmüş oldu
teşekkür ederim burak abi Smile

Burak Kandöker

Yeni bir hesap açıp klanı onunla kurucam lider yine benim herşey kontrol altında olması açısından iyi olur diye düşünüyorum.
Bence böyle bir uygulama kötü olmuş..Ayrımcılıklar olabilir..Bu benim kendi düşüncem..Beklemeleri daha iyi olur..
Bence böyle bir uygulama kötü olmuş..Ayrımcılıklar olabilir..Bu benim kendi düşüncem..Beklemeleri daha iyi olur..
(08-13-2011 02:50 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]Bence böyle bir uygulama kötü olmuş..Ayrımcılıklar olabilir..Bu benim kendi düşüncem..Beklemeleri daha iyi olur..

Ne gibi bir ayrımcılık olabilir ki ? Maçlar aynı, TS aynı, klan bölümü aynı herşey bir ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler