Arkadaşlar video denemeleri yaptım az önce nerden başlasam bilemiyorum yani çeksem de pek güzel olacak gibi durmuyor en iyisi ben size temel özellikleri bir videoda yapayım şimdi.Temel özellikleri öğrenmiş olursunuz.Saat 3'e kadar da özel isteklerinizi buraya yazın onuda bu akşama yetiştirebilirsem bu akşam yetiştiremezsem yarın sabah koyarım.İsteklerinizi yazın lütfen.
temel bilgileri yapsan daha ıyı olur sımdı temel bılgısı olmuyan adam sen en göstersende bos
Video kesmek, efekt eklemek, hızlandırmak, yavaşlatmak
Sanırım bu 4 tanesi bir video yapmak için yeterli olacaktır
(08-13-2011 01:55 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]temel bilgileri yapsan daha ıyı olur sımdı temel bılgısı olmuyan adam sen en göstersende bos
Okumadın mı ibo abi

şuan temel bilgiler için video yapıyorum zaten onu yayınlayacağım sonra istekleri yapacağım

(08-13-2011 02:05 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ] (08-13-2011 01:55 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]temel bilgileri yapsan daha ıyı olur sımdı temel bılgısı olmuyan adam sen en göstersende bos
Okumadın mı ibo abi
şuan temel bilgiler için video yapıyorum zaten onu yayınlayacağım sonra istekleri yapacağım 
post akar

caktırma hıh hıh
(08-13-2011 01:59 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]Video kesmek, efekt eklemek, hızlandırmak, yavaşlatmak
Tamamdır Eray bu 4 işlemi anlatacağım bu akşam.
Şarkının Bass'ına göre efekt vurmak..
Bu çok pis felaket tutar işte.
(08-13-2011 01:59 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]Video kesmek, efekt eklemek, hızlandırmak, yavaşlatmak
Bunları öğret bize

Temel bilgiler, Video kesmek, efekt eklemek, hızlandırmak, yavaşlatmak
ve arkadaşın dediği gibi bi efekt varsa

Yeter yani
(08-13-2011 02:08 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Şarkının Bass'ına göre efekt vurmak..
Bu çok pis felaket tutar işte.
Bunları bi öğrenelimde