Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Format atarken hata
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar xp ye format atarken işlem başlamadan şöyle bi hata alıyorum;
INF dosya hatası txtsetup.inf Durum:4096

Cddemi sorun var yoksa bilgisayardamı ? Bilenler Yardımcı Olabilirmi.

Şimdiden teşekkürler
formatın neresinde hata verdiğine bağlı ama büyük ihtimal cd dendir txt setup falan diyor format cdni değiştirmeni öneririm
(08-13-2011 01:36 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]formatın neresinde hata verdiğine bağlı ama büyük ihtimal cd dendir txt setup falan diyor format cdni değiştirmeni öneririm

Format başlamadan
CD'n babalara gelmiş Smile benim de bir XP cd'm bu hatayı veriyor.

Nedeni ise o Mavi ekranda kontrol amaçlı altta geçen yazıların bulunduğu text dosyasının arızalanması..
Bu kısmı geçsen bile Format esnasında sana bütün dosyaları eksik veya bozuk devam mı edelim yoksa işlemi bitirelim mi diye hata verir.

Özetle: CD'i çöpe at.

internette bir sürü xp,vista ve win7 cd iso dosyaları mevcuttur indirebilirsin.

Not: XP kuracaksan internetten SP3 Win XP indirme. SP3'ün ilk zamanlarında ki buglar iso dosyasında var olup başını ağrıtma niteliği taşıyabilir.

Aklına takılan başka herhangi bir soru var mı ?
(08-13-2011 02:10 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]CD'n babalara gelmiş Smile benim de bir XP cd'm bu hatayı veriyor.

Nedeni ise o Mavi ekranda kontrol amaçlı altta geçen yazıların bulunduğu text dosyasının arızalanması..
Bu kısmı geçsen bile Format esnasında sana bütün dosyaları eksik veya bozuk devam mı edelim yoksa işlemi bitirelim mi diye hata verir.

Özetle: CD'i çöpe at.

internette bir sürü xp,vista ve win7 cd iso dosyaları mevcuttur indirebilirsin.

Not: XP kuracaksan internetten SP3 Win XP indirme. SP3'ün ilk zamanlarında ki buglar iso dosyasında var olup başını ağrıtma niteliği taşıyabilir.

Aklına takılan başka herhangi bir soru var mı ?

Teşekkür ederim kardeşim en kısa zamanda yeni cd bulup denicem Smile
Konu çözüldü. çözülmüş sorunlara taşıyorum.
Referans Adresler