Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sigara paketindeki yüz, sahte çıktı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Boğazındaki kitleyi aldırmak üzere iki yıl önce İstanbul’da bir devlet hastenesinde ameliyat olan İ.A., yoğun bakımda yattığı sırada çekilen fotoğrafının izinsiz olarak sigara paketleri üzerinde kullanıldığını ve bu yüzden hayatının karardığını iddia etti.

Ancak Avrupa Komisyonu’nun resmi internet sitesinde, söz konusu fotoğrafın, resimli uyarıya geçecek üye ülkeler için 2005’te hazırlanan dosyada yayımlandığı görülüyor. İ.A.’nın avukatı Filiz Yaşar Yıldırım, “AB üyesi ülkelerde kullanılan resimleri gördüm. Bizden farklı. Bunlar Türkiye için olan resimler. Her ülkede uyarılar hazırlandıkça siteye sonradan resimler girmiş olabilir. Bu bizi bağlamıyor” dedi.
Avrupa Komisyonu’nun resmi internet sitesinde yer alan “Public Health” (Halk Sağlığı) bölümünde tütün mamülleri alt başlığındaki resimli sağlık uyarıları kısmında yayınlanan yazıda her uyarı için üçer tane olmak üzere 42 renkli fotoğraf ve illüstrasyondan oluşan bir dosya uygulamaya soktu. Üye ülkeler bu arşiv içinden kendilerine en uygun olduğunu düşündükleri görüntüleri seçebilir.”
AB üyesi 25 ülkenin dillerinde hazırlanan dosyalarda, İ.A.’nın kendisine ait olduğunu iddia ettiği fotoğraf da yer alıyor.
Okumuştum, gerçekten çok büyük düşüncesizlik.
(08-13-2011 11:54 AM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Okumuştum, gerçekten çok büyük düşüncesizlik.

Yani .. İçtiğine içmediğine pişman edicekler adamı Ss.gif
(08-13-2011 12:19 PM)ramizkaraeskii Yazılan: [ -> ]Yani .. İçtiğine içmediğine pişman edicekler adamı Ss.gif

Gibi Smile
Bu adamı atv'de izlemiştim adamın tiple o sigara paketindeki yüzü yanyana getirmişler baya benziyor.

Röportajındada ifade ediyordu "herkez bana ön yargılı davranmaya başladı, işe giremiyorum, sevgilim beni terk etti" vs gibi sorunlarının olduğunu söylüyordu. Bende hep sigara paketlerindeki o yüzlerin kimlere ait olduğunu çok merak etmişimdir Big Grin
büyük düşüncesizlik m045.gif
evet ya Sad
Yok artık Ss.gif
Burası Türkiye Smile
Meşhur olmuş Big GrinBig GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler