Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Sunucuya Olan Bağlantı Kopması
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Şu saatler itibariyle internetim kopmamasına rağmen her 30 sanıye'de bir sunucudan dusuyorum .. Aynı sorunu yasayan var mı ?
Genel Sorun Pc ve Modem Reset At.
Bana da oluyordu bi modem reset işini görür bide grafikleri zırt pırt değiştirince bana oluyor Big Grin
Yok modemle alakası .. Hala dusuyorummm
Virus prog. kullanıyormusun?
(08-13-2011 01:58 AM)Burak D. Yazılan: [ -> ]Virus prog. kullanıyormusun?

Devre dısı .. (Nod32)
Evet kardesim genel sorun oyunun sorunu pacht geldiğinden beri herkezde görülen bişey ilk pacht geldiği gün ben siege war da 70-3 mü ne gidiyordum sunucuyla bağlatı koptu girdim sonra mariende 21-6 gidiyodum gene koptu nasıl sinir oldum Angry inş yeni pachtte düzelicek totos.gif
(08-13-2011 02:20 AM)Mehmet Eşdoğan Yazılan: [ -> ]Evet kardesim genel sorun oyunun sorunu pacht geldiğinden beri herkezde görülen bişey ilk pacht geldiği gün ben siege war da 70-3 mü ne gidiyordum sunucuyla bağlatı koptu girdim sonra mariende 21-6 gidiyodum gene koptu nasıl sinir oldum Angry inş yeni pachtte düzelicek totos.gif

Şuan oyle berbatkı nasıl kasıyor ..
(08-13-2011 01:19 AM)F.Dana Yazılan: [ -> ]Bana da oluyordu bi modem reset işini görür bide grafikleri zırt pırt değiştirince bana oluyor Big Grin

İmzaya bak :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(08-13-2011 03:42 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]
(08-13-2011 01:19 AM)F.Dana Yazılan: [ -> ]Bana da oluyordu bi modem reset işini görür bide grafikleri zırt pırt değiştirince bana oluyor Big Grin

İmzaya bak :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

İlginç bir bakış açısı Big Grin
Referans Adresler