Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 46-9
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
(08-13-2011 10:09 AM)Führer Yazılan: [ -> ]-->> Oyunun Sonunda Alınan SS Olmalıdır
-->> SS'de Herhangi bir kesme eksik bölüm photoshop tarzı oynamalar olmamalıdır
-->> SS'de Pinglerin büyük bir bölümü 999 olamaz. Kişinin ortalama pingi Max 150 civarı olmalıdır yoksa değerlendirmeye alınmaz
-->> SS'in Swap Niteliği taşımaması Gerekmektedir
-->> En iyi 20 ScreenShot değerlendirmeye alınacaktır
-->> Kill'lerin eşitliğinde KD oranları göz önünde bulundurulur. Bunun yanında en iyi rakip oyuncularda bu değerlendirmeye katılır vede ona göre bir sıralama yapılır.
-->> Her oyuncu 1 tane ScreenShot ile katılabilir. 1'den çok konu açabilirler veya sunabilirler ama sadece en iyisi sıralamaya katılır

Bu kurallar arasında m14,t-bom kullanılmaz diye bi kural göremiyorum ? Buna açık açık çekememek denir..

Haklı..

Tebrikler beyfendi
(08-13-2011 08:23 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Karşıda 3 kişi kendi clanında, TS ' de kendileri bu elemana ölüp belki yer bile söylemiş olabilirler diğer oyuncuların. Çakallığın önüne zor geçilir malesef.

Çekemiyorsun bu ortamda bulunma ben diyorum bu kd yi t-bomb ile yaılmadı sen diyorsun yapıldı bende sana hakkımı helal etmiyorum ahirette bir bir soracam bunu senden görecez o zaman t-bomb hikayesi neye dönecek!

Ben premiumunda değilim al benim 3 günlük prem senin olsun belki biraz yüzün güler Smile

Ama her ne olursa olsun bu kd bileğimöin hakkıdır t-bomb değildir....

Sherlock

(08-13-2011 11:57 AM)CtaSecretx * BuraK Yazılan: [ -> ]
(08-13-2011 08:23 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Karşıda 3 kişi kendi clanında, TS ' de kendileri bu elemana ölüp belki yer bile söylemiş olabilirler diğer oyuncuların. Çakallığın önüne zor geçilir malesef.

Çekemiyorsun bu ortamda bulunma ben diyorum bu kd yi t-bomb ile yaılmadı sen diyorsun yapıldı bende sana hakkımı helal etmiyorum ahirette bir bir soracam bunu senden görecez o zaman t-bomb hikayesi neye dönecek!

Ben premiumunda değilim al benim 3 günlük prem senin olsun belki biraz yüzün güler Smile

Ama her ne olursa olsun bu kd bileğimöin hakkıdır t-bomb değildir....

Smile
Adam admine 3günlük premium öneriyor , beyin bedava derler ya bununkine para verseler almam Smile
(08-14-2011 06:04 AM)Untouchable Yazılan: [ -> ]Adam admine 3günlük premium öneriyor , beyin bedava derler ya bununkine para verseler almam Smile

Allahın cahili sen yazmayıdamı bilirdin
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler