Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gamersfirst şifrenizin süresi doldu hatası
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
yaklaşık 1 yıldır oyuna girmiyordum aklıma geldi devam edeyim dedim oyunu yüklemek için g1 sitesine girdim şifrenizin süresi dolmuş diyodu ne tesadüf aynı zamanda msn de kapanmış ne yapmalıyım orda e mail at diyodu yolladım mesaj geldi yabancı dilde ne yapmalıyım şimdi biri adımları söyleyebilir mi
Msn kapanmış derken neyi kasteddin anlamadım ?

Şifremi unuttum kısmından yardım alabilirsin .

http://gamersfirst.ekolay.net/account/re...ssword.php

Msn ye ulaşamıyorsan ;

Artık hesabınızın e- posta adresine erişim sağlayamıyorsanız,şifrenizi sıfırlama işlemi yapmayınız.Bunun yerine bu adrese support@gamersfirst.com konu başlığı ile "RESET HELP" aşağıdaki formatta ve bilgileri içeren bir e-posta yollayınız.

Kullanıcı Adı - [Bilgiyi buraya yazın]
3 aylık ödeme geçmişi (varsa) - [Bilgiyi buraya yazın]
Orijinal e- posta adresi - [Bilgiyi buraya yazın]
Doğum Tarihi - [Bilgiyi buraya yazın]
Gizli soru ve cevap - [Bilgiyi buraya yazın]
IP Adresi - [Bilgiyi buraya yazın]

Müşteri Hizmetleri Takımından bir kişi size hesabınızın iadesi konusunda yardımcı olacaktır.
Galiba arkadaş mesaj'ı atmış ama gelen mesaj'ı anlamamış?
(08-12-2011 06:04 PM)Infinity Yazılan: [ -> ]Kullanıcı Adı - [Bilgiyi buraya yazın]
3 aylık ödeme geçmişi (varsa) - [Bilgiyi buraya yazın]
Orijinal e- posta adresi - [Bilgiyi buraya yazın]
Doğum Tarihi - [Bilgiyi buraya yazın]
Gizli soru ve cevap - [Bilgiyi buraya yazın]
IP Adresi - [Bilgiyi buraya yazın]

Müşteri Hizmetleri Takımından bir kişi size hesabınızın iadesi konusunda yardımcı olacaktır.

hocam bunu yolladım cevapda geldide ondan sonrasını anlamadım ben Sad
onu kopyala buraya yapıştır sana çevirelim Big Grin
tam olarak 3-4 saat uğraştım bunla bana verdikleri linkde gamersfirst.zendesk.com üzerinden zorda olsa ordan şifre çıkartabildim şimdi ne yapmalıyım
(08-12-2011 06:09 PM)LaraCroft Yazılan: [ -> ]onu kopyala buraya yapıştır sana çevirelim Big Grin

Your request (#18733) has been received, and is being reviewed by our support staff.

To review the status of the request and add additional comments, follow the link below:http://gamersfirst.zendesk.com/tickets/18733 burdaki link den şifre aldım da bi işe yaramadı o şifre ?
(08-12-2011 06:10 PM)sarpp12 Yazılan: [ -> ]tam olarak 3-4 saat uğraştım bunla bana verdikleri linkde gamersfirst.zendesk.com üzerinden zorda olsa ordan şifre çıkartabildim şimdi ne yapmalıyım
(08-12-2011 06:09 PM)LaraCroft Yazılan: [ -> ]onu kopyala buraya yapıştır sana çevirelim Big Grin

Your request (#18733) has been received, and is being reviewed by our support staff.

To review the status of the request and add additional comments, follow the link below:http://gamersfirst.zendesk.com/tickets/18733 burdaki link den şifre aldım da bi işe yaramadı o şifre ?

Sorunuzu almışlar , birkaç gün içinde msn ye gerekli cevabı yollayacaklar .
yardımlarınız için çok sağolun sorunu çözdüm 4-5 saatlik aradan sonra bir beyin fırtınası sonucu Big Grin aklıma madem benim msn adresim silindi aynısından bir tane daha açayım dedim ve oldu Smile
oo aynısını bende yaptım saoool Big Grin
hayırlı olsun o zaman Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler