Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Famas Retail Satın Al - 80 Dolar Gold Premiumla 105 lira -
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Daha fazlada olabiliry a
Bu kadar ucuz olması satışları 2'ye katlıyacaktır. Zaten ne bekliyordunuz ki ? 150 lira yaparsa oyunda ki çoğu ergen potansiyeli alamazdı retaili. Ancak 100 lira cüzi bir rakam ve karşılanabilir. Her ne kadar bu durum 2 level charda dahi retail famas olmasına yol açacak olsada gelmesi iyi oldu. Eski yıllarda dağıtıp şimdi yeni oyunculara "Üzgünüz eskiden vardı ancak şimdi yok şansınıza küsün" demek bir haksızlıktı. Haşin bir heyecanla retail parası arayan arkadaşlara başarılar Smile
Şimdi ben boşuna mı famas retailli char aldım Big Grin Big Grin
Big Grin Big Grin Big Grin

Alanlara hayırlı olsun ne diyim Big Grin Bence 100 Liralık bi gold ve g1 kredisi harcaması yapın alacaklarınızı 60 günlük çekin zaten şurda okulun açılmasına ne kaldı Big Grin
(08-12-2011 12:45 PM)PsychoTherapy Yazılan: [ -> ]Öyle olursa alırım Smile Ama fiyat konusunda herhangi bir açıklama gelmedi henüz yani halen muamma...
Ayrıca, Mete Han imzanı tuttum hocam Smile

Eyvallah hocam \m/
Famas retail'li 50 lvl char satılık:20 lira Big Grin
İnsallah dediginiz gibi olur
Beklenenden ucuz olacak yani. Big Grin
Oyundaki famas retalili char sayısında bir artış olur bence.Ve famas retal çarın bi önemi kalmaz Big Grin
Stok 5 saat icinde tükenecek demedi demeyin.
Tam 5 saat Smile
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler