Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: MP3 dosyasını nasıl TRACK yaparım?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Konuyu açtığım yerden emin değilim.
Dün öğlen vakti babam ''olum be bi cd yapta yolda giderken dinliyim"
"Tabi baba hemen yaparım"
Müziğin türünü söyledikten sonra hemen boş cd alıp müzikleri (mp3) cd ye attım akşam telefon geldi ses babamdan dı "olum bu cd çalmıyor" dedi teyip üzerindeki incelemelerim sonucu teyibin track çaldığını fark ettim. Nero smart 10 indirdim, şimdi bana bu veya başka programdan mp3 dosyasını nasıl track yaparım biri yardım etsin çok makbule geçer. Ss.gifSs.gifSs.gif
Any Video Converter işine yarayabilir.
(08-12-2011 12:41 AM)RyhLeX Yazılan: [ -> ]Any Video Converter işine yarayabilir.

Track yapmıyor bu öyleymiş Ss.gif
nero dan ses cd si yarat dedinmi çalıyor arabada ben babama öyle yaptım dinliyor bütün gün Big Grin
(08-12-2011 12:50 AM)F.Dana Yazılan: [ -> ]
(08-12-2011 12:41 AM)RyhLeX Yazılan: [ -> ]Any Video Converter işine yarayabilir.

Track yapmıyor bu öyleymiş Ss.gif

Özelden linkler atıcam bak. Tongue
Nerodan Ses CD si yarat , müzikleri ordan seç . Otomatik track yapıyor .
(08-12-2011 12:55 AM)camp3rush Yazılan: [ -> ]nero dan ses cd si yarat dedinmi çalıyor arabada ben babama öyle yaptım dinliyor bütün gün Big Grin

İşte o ses sistemi mp3 çalıyor bizimki eski track yapmam lazım onu
(08-12-2011 12:55 AM)camp3rush Yazılan: [ -> ]nero dan ses cd si yarat dedinmi çalıyor arabada ben babama öyle yaptım dinliyor bütün gün Big Grin

Evet nerodan hallet .. Basit hem.
Referans Adresler