Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Assassin's Creed Revelations Kanuni Sultan Süleyman
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Kanuni Sultan Süleyman’ın Mührü...

[Resim: kanuni2b1.jpg]

Aşağıdaki video'dada Kanuni Sultan Süleyman'ın Mührü'nün gözüktüğü %100 açık ve nettir. Assassin's Creed Revelations'un İstanbulda geçeceği ve Ubisoft'un bu yayınladığı videodanda anlaşılacağı üzere Oyun Osmanlıyı ve Kanuni Sultan Süleyman'ı kesinlikle ele alacaktır. Oyundaki Ezio Karakterimizin ise +50 yaşında olacağı kesindir. Çünkü Kanuni Sultan Süleymanın olduğu dönem Ezio'nun +50 yaşında olacağını gösteriyor. İşte o video;

Ya kardes ben bu oyunu tanıyorum , ilk önce başlıyor bi çarşıda herkes türkçe konuşuyor çok güzel geldi sonra , bi kızlık kulesine'mi ne gidiyor, askerler var osmanlıdan görünmez olup kafalarını falan kesiyor...Tam bir rezalet türklere karşı yapılmış hiç iyi bulmadım
(08-12-2011 12:49 AM)Justovc9x Yazılan: [ -> ]Ya kardes ben bu oyunu tanıyorum , ilk önce başlıyor bi çarşıda herkes türkçe konuşuyor çok güzel geldi sonra , bi kızlık kulesine'mi ne gidiyor, askerler var osmanlıdan görünmez olup kafalarını falan kesiyor...Tam bir rezalet türklere karşı yapılmış hiç iyi bulmadım

Öncelikle oyunun hikayesini araştırıp edindiğim bilgileri söyleyeyim kesinlikle böyle bir ön yargıya düşmemelisiniz. Ezio karakteri istanbulda Kanuni Sultan Süleyman çocuk yaşta iken ve babası Yavuz Sultan Selim'e karşı çıkan güçleri durdurmak ve onlara karşı gerçekleştirilecek suikastleri engellemek için orda olacak. Kendinde dedin orda Türk insanlarıyla dostuk kuruyor Da Vinci, Bartolomeo, La Volpe gibi ordada Türk karakterleriyle alışverişler ve dostluklar kuracaktır.

Ayrıca oyunda bizim yeniçerimizi öldürmüşüz çok mu ? Oyun oyundur. Adı üstünde oyun. Orda en azından Türk bayrağının üzerinden geçip Türklere karşı tam kin ve nefretle orda değil hatta aksine bir durum için orda. Şüphelenmeyin sakın siz. Biz sadece yeniçerileri öldürürüz o kadar. Türk ecdadlarımıza karşı herhangi bir suikast veya iğneleyici birşey olmaz merak etmeyin.

Oyun istanbulda geçicek oyuna türkçe desteğide gelicek bizim oyun dünyasındaki yerimiz daha çok anlaşılır diye insanlar sevinip mutlu oluyorlar. Şimdi oyun bizim yeniçerilerimizi öldürdüğümüz için bu oyunu almayacak mıyız yani ?. Peki ya istanbulda geçip dünyada bir çok ülkedeki oyuncularında istanbul hakkında bilgi edinmeleri internetten araştırmaları ve bizim için türkçe desteğide olacağını düşünsenize ? Ne kadar + sı var bu revelations oyununun kim bilir ? Önceki oyunlarda Ezio ve arkadaşları arada bir italyanca cümleler ve kelimeler kullanırlardı. Requiescat in Pace, Va bene, Grazie, gibi kelimeler geçiyor. E oyunda alt yazılardada büyük ihtimalle türkçe kelimelerde olucak hem dünya insanlarıda çok az da olsa Türkçe öğrenirler Big Grin Bakarsınız Ezio "Huzur İçinde Yat" diyebilir Sizcede hoş olmaz mı ??? Big Grin Big Grin
(08-12-2011 12:49 AM)Justovc9x Yazılan: [ -> ]Ya kardes ben bu oyunu tanıyorum , ilk önce başlıyor bi çarşıda herkes türkçe konuşuyor çok güzel geldi sonra , bi kızlık kulesine'mi ne gidiyor, askerler var osmanlıdan görünmez olup kafalarını falan kesiyor...Tam bir rezalet türklere karşı yapılmış hiç iyi bulmadım

Senin o izlediğin video 1511 yılında geçiyor ve haliçdeki zinciri kaldırıyor bak 1511 yılı Yavuz Sultan Selim 1512'de babasını indirip tahta geçiyor ve Ezio Yavuz Sultan Selim'in tarafında ona yardım ediyor.Gelelim yeniçeri öldürmeye geç artık bunları assasin's creed 2 ve brotherhoodda devamlı italyan öldürdün bunlar oyun o yönden düşünmeyi bırak oyunun keyfini çıkart.
Oynuyacağım bu oyunuda CD parasına kıyamıyorum Smile
(08-12-2011 12:49 AM)Justovc9x Yazılan: [ -> ]Ya kardes ben bu oyunu tanıyorum , ilk önce başlıyor bi çarşıda herkes türkçe konuşuyor çok güzel geldi sonra , bi kızlık kulesinemi ne gidiyor, askerler var osmanlıdan görünmez olup kafalarını falan kesiyor...Tam bir rezalet türklere karşı yapılmış hiç iyi bulmadım

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

Yorum yapamayacam Big Grin
Referans Adresler