Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bir Kadın Nasıl Mutlu Edilir...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Smile güzelmiş erkek kısmı Smile
hahaha güzelmiş

SametKARA

Adam Gibi Bir Erkeği Sadece Bunlar Mutlu Etmez.
1. Karnini iyice doyurun
2. Uzaktan kumanda ve çayini verip rahat birakin

Erkek Nasıl Mutlu Olur..
1-Sözü Dinlenecek
2-Sözünü İkiletmeyeceksin
3-Erkeğine Sadık Kalacaksın(Gözün Başın Oynamayacak)
4-Akıllı Olacaksın
5-Erkek Eve Geldiğinde Onu Güler Yüzle Karşılayacaksın.

Şuan Kafam da Başka Şeyler Olduğu İçin Bu Kadar Yazıyorum Tam Topladığımda Hepsini Yazarım Bu Saydığım Maddeler Bir Erkeği Mutlu Eder.
Bende yazayım mı Smile

SametKARA

(02-13-2010 11:31 PM)bykusshow Yazılan: [ -> ]Bende yazayım mı Smile

Evet Aşk Adamı Harun Lütfen Bekliyorum Yazmanı Smile
(02-13-2010 11:24 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Adam Gibi Bir Erkeği Sadece Bunlar Mutlu Etmez.
1. Karnini iyice doyurun
2. Uzaktan kumanda ve çayini verip rahat birakin

Erkek Nasıl Mutlu Olur..
1-Sözü Dinlenecek
2-Sözünü İkiletmeyeceksin
3-Erkeğine Sadık Kalacaksın(Gözün Başın Oynamayacak)
4-Akıllı Olacaksın
5-Erkek Eve Geldiğinde Onu Güler Yüzle Karşılayacaksın.

Şuan Kafam da Başka Şeyler Olduğu İçin Bu Kadar Yazıyorum Tam Topladığımda Hepsini Yazarım Bu Saydığım Maddeler Bir Erkeği Mutlu Eder.

Aynen katılmaktayım.
Bi kadınları mutlu etmenin yolunun maddelerine bak bide erkeklerin Big Grin

Hahaha güzel olmuş .
bizim istikrar'a gönderdim bu linki diyor ki :

Kadın mutlu olmaz ne uğraşıyonuz ki Big Grin

SametKARA

(02-13-2010 11:38 PM)bykusshow Yazılan: [ -> ]bizim istikrar'a gönderdim bu linki diyor ki :

Kadın mutlu olmaz ne uğraşıyonuz ki Big Grin

İşte Buda Baba Bir Laf %70 Doğru Smile
Daha önce clan bölümünde yazmıştım böyle birşey yazayım tekrardan alakası yok sanırım ama ;

Aşk, sır öğrenmedir. Dilber dediğin kadın hala senin için çok gizemlidir, güzel ve olağanüstü kadın denildiğinde aklına o gelir. Sendeki bu duygular, Dilber in güzelliğinden değil, senin için hala sır olduğundandır. Yani sen kavuşamadığın için bu duygulara sahipsin. Eğer ona kavuşsaydın, sahip olsaydın, aslında onun farklı olmadığını anlar, onu gizemli biri olarak değil de sıradan bir kadın gibi görürdün. O zaman ona öyle değer vermez, gözünde bu kadar büyütmez, istisnai biri olduğunu iddia etmezdin. İşte aşkı aşk yapan, sevgi objesinin aşık için gizemli olması; kişiye aşk duygusunu yaşatan da arada muhafaza edilen sis perdesidir. Henüz perdenin arkası keşfedilmemiştir, orası aşık için sırlarla dolu ve heyecan vericidir. Perde açıldığında sihir bozulur, farklı bir şeyin olmadığı fark edilir ve aşkın cazibesi kaybolur, gider...

Birde şöyle bir söz var, mutlu edemeyeceksen meşgulde etmeyeceksin.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler