08-11-2011, 10:10 PM
Evet beyler başlıktanda belli olduğu gibi forumu bırakıyorum... Aslında aklımda olan birşey değildi ama son olan olay (malumunuz yetkilerimizin düşürülmesi) ve üzerine çalışmayıp yatıyormuşum,TECRÜBESİZMİŞİM,forumla ilgilenmiyormuşum gibi yapılmış bir konuşma yüzünden forumla olan ilişkimi tamamiyle koparıyorum... WarrockTR de uzun zamandır bulunuyorum... Çok şey gördüm bu forumda, yenilenen kadrolar,hackle suçlanan yakın arkadaşlarım,girilen büyük tartışmalar,eski clanımın forumdan tamamiyle ayrılması vs vs... Ayrılan clanıma yüz çevirip WarrockTR ile yoluma devam etmeyi seçmeme rağmen anlaşılan burası (yanlış anlamayım lafım üyelere değil) pek uğraşılmaya değer bir mekan değil artık... Lafı uzatmanın gereği yok...Artık WarrockTR adı altında yapılan hiçbir etkinlik ve yıllık Adeks buluşmalarındada olmayacağım... Forumda üzdüğüm,kırdığım,bir şekilde haksız yere ceza verdiğim (eğer varsa) herkesten özür diliyorum... Bana ulaşmak isteyen arkadaşlar msn veya facebook dan bana ulaşabilirler... Kendinize iyi bakın Millet... Bu konu altında tartışma istemiyorum o yüzden kilitliyorum...
Yetkili birisi yetkileri alsın...
Yetkili birisi yetkileri alsın...