Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Forumu Bırakıyorum...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet beyler başlıktanda belli olduğu gibi forumu bırakıyorum... Aslında aklımda olan birşey değildi ama son olan olay (malumunuz yetkilerimizin düşürülmesi) ve üzerine çalışmayıp yatıyormuşum,TECRÜBESİZMİŞİM,forumla ilgilenmiyormuşum gibi yapılmış bir konuşma yüzünden forumla olan ilişkimi tamamiyle koparıyorum... WarrockTR de uzun zamandır bulunuyorum... Çok şey gördüm bu forumda, yenilenen kadrolar,hackle suçlanan yakın arkadaşlarım,girilen büyük tartışmalar,eski clanımın forumdan tamamiyle ayrılması vs vs... Ayrılan clanıma yüz çevirip WarrockTR ile yoluma devam etmeyi seçmeme rağmen anlaşılan burası (yanlış anlamayım lafım üyelere değil) pek uğraşılmaya değer bir mekan değil artık... Lafı uzatmanın gereği yok...Artık WarrockTR adı altında yapılan hiçbir etkinlik ve yıllık Adeks buluşmalarındada olmayacağım... Forumda üzdüğüm,kırdığım,bir şekilde haksız yere ceza verdiğim (eğer varsa) herkesten özür diliyorum... Bana ulaşmak isteyen arkadaşlar msn veya facebook dan bana ulaşabilirler... Kendinize iyi bakın Millet... Bu konu altında tartışma istemiyorum o yüzden kilitliyorum...

Yetkili birisi yetkileri alsın...
Bana danışmadan böyle bir karar aldıysan diyecek sözüm yok tabii.
tüm bunları sana sanatçı önermediğim için yapıyorsan, gel lan gel. çok güzel country sanatçıları var zihnimde.
Yapma be sinan reyiz Sad
Deli sapık kişilik çok severdim seni be bırakman kötü olmuş WarrockTR'nin üst düzey yönetim kadrosunu bir çoğumuz sevmiyoruz ama bu onları etkilemez zararı biz sevenlerine oldu.
(08-11-2011 10:12 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Bana danışmadan böyle bir karar aldıysan diyecek sözüm yok tabii.

Son danıştığımda çok güzel bir cevap almıştım zaten Turgay...
işin garibi, warrocktr benim gibi bir troll tehditi altında iken nasıl yatırıyorlar sizi çalışıcaksınız tabii. jskdasf.
Sinan sen bizdensin bu tarz konuları kendi içimizde halletmemiz gerektiğini kaç defa söylicem konuşalım bi ara
Foruma bir aydır girmeyen Kıbrıslı hala süper moderatörken senin ve diğerlerinin moderatör olması kadar saçma birşey yok.
Bence bırakman kötü olmuş her kimle ne konuda tartıştın detayını bilmiyorum ama geri dönmeni umarım. SadSad
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler