Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: [split] HyperCam 2(resimli anlatım)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşların bugünlerde açtığı konulara bakarak oyunun görüntüsünü çekme ihtiyaçlarının olduğunu farkettim ve bunu sizlere hazırladım. beyfendi

HyperCam 2 nedir?
HyperCam 2 masaüstünüzü, oyununuzu, sohbetinizi, program yükleme ve program dersleri gibi... kısacası bilgisayarınızdaki her yaptığınız olayı kaydedebilirsiniz.

HyperCam 2 nasıl kullanırız?
Aşağıda size resimli kullanımını anlatıcam.(program anlatımı yine r1s1ngturk farkıyla sizlerle Smile)

Aşağıda programın her bölümünü resim halinde sundum beğenmezseniz indirmeyiniz diye.Kotalı internet kullanan arkadaşlara birazcık yardımı dokunur bu önizlemenin Smile

[Resim: 1469.jpg]

[Resim: 1474.jpg]

[Resim: 1476.jpg]

[Resim: 1478.jpg]

[Resim: 1482.jpg]

Evet bu kadar sizlere HyperCam 2 programını sundum resimlerin haricinde başka bir bölüm yoktur programda sizde resimlerden kullanımının kolay olduğunu gördünüz.Eğer sorun çıkarsa veya takıldığınız bir bölüm olursa bu konuya yazın size en kısa zamanda yardımcı olmaya çalışırım.

NOT:Winamp'da görüntülerinizi izlemeyin çünkü ters gösterir.

Emeğe saygı beyfendi

Tamamen Kendim Hazırladım
Kardeş , ben senelerdır hypercam2 kullanıyorum , geçenlerde yanıp sönüyodu bende bozuldu falan sandım sılıp tekrar yükledım , fark ettım kı ayarlarda bışey varmış .. hadı buna tamam ama benım çektığım vıdeolarda sol üstte '' Enregıstered Hypercam2 '' yazmıyodu .. Şımdı neden böyle yazıyo ? onun olmaması lazım , eskısı gıbı olsun ıstıyorum keşke sılmeseydım Sad
Referans Adresler