Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Suriye ordusu Türkiye sınırında!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Gelsinler bakalım Smile
Gelsinler bakalım ordularının tamamı gider beyler ben bu olaya biraz uzak kaldım suriyenin bizimle alıp veremediği nedir ?
Hehehe ben buna oturma organımla gülerim bu ne len suriye intihar etmek istiyor galiba Big Grin Ama emin olun bu suriyenin arkasında biri var yoksa bunu yapacak cesareti nerden bulabilirler kıyamet alameti bunlar Türkler 2. kez dünya hakimi olacaklar olayına falan gelmesin la savaşlar feln 3. dünya savaşları valla yanlış döneme denk geldik beyler Big Grin
suriye türkiyeyle savaş yapmak amacıyla sınıra girmiyor hemen bi savaşa çekiyoruz gelsinler diyoruz ordaki asayişi sağlamak amacıyla yani türkiyeyle alakası yok.
ne onlar saldırır nede bişey olur
Big Grin yorumlarınıza baktım sanki adamlarda türkiyeye savaş açma istegi var gibi yazmışsınız adamlar akıllarından geçmiyodur bence türkiyeye savaş açmak ortadogunun en büyük hava kuvvetine sahip bir ülkeye savaş açmak adamlar sadece ülke içinde katliam yapıyorlar m045.gif
(08-11-2011 06:40 PM)eminist Yazılan: [ -> ]suriye türkiyeyle savaş yapmak amacıyla sınıra girmiyor hemen bi savaşa çekiyoruz gelsinler diyoruz ordaki asayişi sağlamak amacıyla yani türkiyeyle alakası yok.

(08-11-2011 08:42 PM)siyahsaat1 Yazılan: [ -> ]Big Grin yorumlarınıza baktım sanki adamlarda türkiyeye savaş açma istegi var gibi yazmışsınız adamlar akıllarından geçmiyodur bence türkiyeye savaş açmak ortadogunun en büyük hava kuvvetine sahip bir ülkeye savaş açmak adamlar sadece ülke içinde katliam yapıyorlar m045.gif

Yani kimsenin zerre kadar haberleri gündemi takip ettiği yok, kimsenin zerre kadar konuyu okuduğu yok, kimsenin zerre kadar "ne oluyor lan bu adamlar neden geliyor" diye meraklandığı yok saçma saçma "kolaysa gelsinler" gibi mesajlar atıyorsunuz. Lütfen saçmalamayın vede önce konunun içeriğini okuyun. Yukarıda alıntı yaptığım 2 arkadaşa teşekkür ediyorum, gündemi takip edip burada döndürülen saçma sapan muhabbetlere en güzel cevabı vermişler.

Bu yazdığım mesajıda okumadan geçmeyin diye tamamını renkli ve büyük yazmak zorunda kaldım, kusura bakmayın.
(08-11-2011 06:40 PM)eminist Yazılan: [ -> ]suriye türkiyeyle savaş yapmak amacıyla sınıra girmiyor hemen bi savaşa çekiyoruz gelsinler diyoruz ordaki asayişi sağlamak amacıyla yani türkiyeyle alakası yok.

Aynen ya az önce haberlerde izledim bu forumda biri konu açmıştı suriye Türkiye'ye saldıracak diye.
Forumumun postçuları Smile Okumadan yorum atmışlar Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler