Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayardan Anlayan Arkadaşlar Bakabilirmi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(08-11-2011 01:30 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Voltaj çok az gidip gelirse benim başıma gelen sanada gelir.

Ben Pc'de takılırken fanlar durur gibi oldu bilgisayar reset attı açılırken biiiiiiippp diye yüksek bi ses geldi hemen kapatma düğmesine basıp kapattım. Voltaj çok az gidip geldi ya. O çok fena bişeydi Bilgisayar ne tamamen gitti nede çalışmaya devam etti. Allaha şükür birşeyi yok şimdi

Akşam Bilgisayardan Anlayan Biri Gelecekte Hadi HayırlısıTongue İnşallah Bilgisayarı Değiştirmeye DelâlettirBig Grin
(08-11-2011 01:33 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Bilgisayarın eskiyse 0'dan topla cillop gibiWink

Parada Olsa Cillop Gibi Olcakta Akşam Bakalım İnşallah Değiştiririm. Smile
Fazla elektrik yüklenmesinden kaynaklanmış olabilir.
işlemci fanını yerine oturtmayı dene aynı sesi bende duydum birkaç kere ramleri çıkar tak işlemci fanına macununu sür yeniden iyice otuttur sorun kalmaz
bunun sebebi bios pilinin bitmesi olabilir yada cpu fanı ile cpu arasındaki termal macunun yetersiz kalmasından cpu ısısının artmasından dolayı olabilir.termal macun al sür arasına geçer tahminimce. çünkü aynı şey bana da olmuştu. yaptım düzeldi
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler