Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Operation Cantumira
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Bizim clandan 6 kişi girdi güzeldi Smile neo ya evlenme teklifi ettim tabiki evet bebeğim gibisinden bir şey söyledi Smile Gerdek ne zaman dedim utandı cevap vermedi Tongue Kazanan takımın 1.leri 30 günlük medic trooper kit gerisi 30k yenilen takımın ilk 3 ü p90 ve yenilen takımın gerisi 15k kazandı Smile
[Resim: screenshot436.jpg]
Mehmet bombayla 2 kişi uçurmuş Big Grin Kazananları tebrik ederim . Girseydim güzel olcaktı ama kimine niyet kimine kısmet napalım Smile
Admin kendini saydı ve sadece crazybrk06 ve labsoultl a p90 ödülünü verdi Big Grin p90 ile 15k dinar arasında gidip geldim neyse 15k kısmetmiş Big Grin
(02-13-2010 08:53 PM)byhayalet Yazılan: [ -> ]Mehmet bombayla 2 kişi uçurmuş Big Grin Kazananları tebrik ederim . Girseydim güzel olcaktı ama kimine niyet kimine kısmet napalım Smile

Bomba yasaktı bombayla 2 kişi uçurmadı tankla falan almıştır.
(02-13-2010 08:54 PM)lntersect Yazılan: [ -> ]
(02-13-2010 08:53 PM)byhayalet Yazılan: [ -> ]Mehmet bombayla 2 kişi uçurmuş Big Grin Kazananları tebrik ederim . Girseydim güzel olcaktı ama kimine niyet kimine kısmet napalım Smile

Öyle oldu. Ama tankıma göz diktiler. Angry Nazar değdi hemen patladı..
Hayırlı olsun
(02-13-2010 08:56 PM)Mehmetii Yazılan: [ -> ]
(02-13-2010 08:54 PM)lntersect Yazılan: [ -> ]

Öyle oldu. Ama tankıma göz diktiler. Angry Nazar değdi hemen patladı..

Ben bize en yakın base geldim karşı takımdan 2 bizden 2 kişi anlaşmış flag alıyolardı Big Grin
bi ara mehmetiiyle isoyu aramıza aldık flag kavgasında Big Grin Big Grin
30 Days P90 verdi P90 16K Dinar 15 K 15Kyı yeğelerdim neyse ^_^
Bir türlü katılamadım şu GM eventlarına =)
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler