Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni Clan Bölümleri ve Diğer Clanların Maç Konuları ile ilgili Değişiklik
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Her maça tebrikler yazanlar için iyi olmuş Ama klan hakkında görüşümüzü bildirip yorum yapmamız açısından kötü.
Gayet iyi bir fikir
Bencede iyi olmuş Tongue
İyi iyi .
Güzel olabileceğine inanıyorum.
İlk öncelik Emeği geçen Bütün arkadaşlara Teşekkür ediyorum bence güzel oldu sonuçta Tebrikler helal pro akmışınıs yok bu hck yok sizde aşırı lag mevzularını bir nebze kısıtlamış olucak sonuçta kavgada olsa yarın öbür gün yine aynı kişilerle maç yapılması sonra aynı mevzuları tekrar çıkması biraz saçma oluyor sonra bir birinle düşman oluyorlar biraz sıkıntı çekicez farklı bir uygulama alışmak zor olur inanın sizin menfaatinize olur zaten şöyle bir durum var şüphelendiğiniz kişi eyer yakalanırsa pop star gibi boy boy forumlarda ifşa oluyor fakat oyun oynanıyor adam gerçekten güzel oynamış kalkıp haksız yere iftira edilmesi biraz saçma oluyor turgay diğer forumlardan farklı ve değişik olması için çaba gösteriyor sonuçta anket düzenlenmiş herkes fikrini düşüncesini yazması gerekiyor çoğunluk ne isterse zaten yönetici onu uygular forum sizin için var forum bizim için var ...
ifşa konuları bence kitlenmemeli .
Çok iyi olmuş ellerine sağlık turgay.
Ben bu uygulamayı hiç beğenmedim Sad
Güzel olmuş bence.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler