Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock Araçları: MD500
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: MD500.jpg]

Küçük kuş diye tabir edilen bu hafif savaş helikopteri 2 kişi taşır. Pilot tarafından kontrol edilebilen bir adet M134 mini-gun ve Hydra roketlerine sahiptir ve boyuna göre inanılmaz derecede etklili bir savaş helikopteridir.
Sürmesini hiç bilmezdim.Son günlerde iyi kullanıyorum ama baya iyiymiş victory.gif
(08-11-2011 12:14 AM)Complicated Yazılan: [ -> ]Sürmesini hiç bilmezdim.Son günlerde iyi kullanıyorum ama baya iyiymiş victory.gif

ben hiç öğrenemedim :/
Öğrenmek çok istiyorum ama bindiğim an sağa sola gitmekten adam vuramıyorum Big Grin
Helikopter vs'Lerinde otomatik hedef olmalı bence. O ortadaki hedefi helikoptere tutturana kadar... Karşıdakide dansöz gibi bi sağa bi sola sallıyor heliyi bizde öyle yapıyoruz hiç güzel olmuyor. E bazen biz helinin altına düşüyoruz bazende onlar düşüyor paso şey yani.
Hiç beceremem Tongue
Bunun içindeki adam aw ile çok iyi vuruluyo Big Grin
Bizim Battlefield Play4Free dede var Harika Birşey Bu Big Grin
kralı gelsin...
(08-11-2011 12:19 AM)j1nkaz4ma Yazılan: [ -> ]
(08-11-2011 12:14 AM)Complicated Yazılan: [ -> ]Sürmesini hiç bilmezdim.Son günlerde iyi kullanıyorum ama baya iyiymiş victory.gif

ben hiç öğrenemedim :/
Referans Adresler