Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Türkiye 3-0 Estonya
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Estonya'yı 3 - 0 mağlup etti.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan karşılaşmada Türkiye'nin gollerini 9. dakikada penaltı atışından Emre ile 28 ve 35. dakikalarda Kazım kaydetti.

Takımımız, Avrupa Şampiyonası elemeleri grup maçında, 2 Eylül'de, Kazakistan'la karşılaşacak.

Karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Lee Probert yönetirken, Probert'in yardımcılıklarını Mike Mullarkey ve Jacob Dorian Collin yaptı. Maçın dördüncü hakemi ise Hüseyin Göçek oldu.

A Milli Takm maçta bu kadro ile mücadele etti:

Sinan Bolat, Gökhan Gönül, Servet Çetin, Serdar Kesimal (Gökhan Zan), Hakan Balta, Selçuk Şahin (Mehmet Topal), Emre Belözoğlu (Gökhan Töre), Selçuk İnan (Sabri Sarıoğlu), Arda Turan (Mehmet Ekici), Kazım Kazım, Burak Yılmaz (Semih Şentürk). Arda son kez Arena'daydı

A Milli Takım'da ilk 11'de sahaya çıkan Arda Turan, İspanya'nın Atletico Madrid takımına transfer olmasının ardından Galatasaraylı olarak son kez Türk Telekom Arena'ya çıktı.

Sinan Bolat milli oldu!

A Milli Takım'n kalesini koruyan Sinan Bolat, ilk kez milli olmanın heyecanını yaşadı. Belçika'da Standard Liege'nin formasını giyen Sinan, daha önceki maçlarda da milli takıma davet edilmesine rağmen Volkan Demirel'den kaleyi alamamıştı. Hiddink, Volkan'ı yedek soyundurup Sinan'ı ilk 11'de sahaya sürünce, gurbetçi oyuncu ilk kez milli formayı giymiş oldu.

Aydınlar'ın ilk milli maçı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, başkanlığa seçildikten sonraki ilk milli maç heyecanını Estonya ile oynanan özel karşılaşmada yaşadı. Ankara'da 29 Haziran 2011 tarihinde gerçekleştirilen TFF Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda geçerli 201 oyun tamamını alarak başkanlığa seçilen Aydınlar ve yeni yönetim kurulu, milli takımın Estonya ile oynadığı özel maçla siftah yaptı. Kaynak : http://fanatik.ekolay.net/Kazakistana-ha...234102.htm
Çok güzel maçtı ülkemi tebrik ediyorum
Güzel maçtı Helal olsun Türkiye'ye
Helal Olsun Türkiyeme Smile
sahadaki futbolu beğendim DOST
Gökhan Töre iyi oynadı
ilk 2 gol yemek yerken denk geldi bişey anlamadım Smile
İyi değildik beyfendi
yok la iyi oynadık Big Grin
(08-10-2011 11:49 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Gökhan Töre iyi oynadı

Chelsea altyapısından yetişmiş.Umarım Milli takımımıza çok yararı dokunur
Helal Türkiyem Smile
Sayfalar: 1 2