Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: "lütfen içeri" ve benzeri konular.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Moderatörler her an peşinizde koşamaz evet bu bizim görevimiz ama görevimiz diye peşinizde pır pır edemeyiz yani bunu yapmayanlar alınmasın Forum Kuralları ' nı okumayanlara diyorum.

"Lütfen içeri,Acil yardım,lütfen yardım"

Böyle konular açıldığın da düzenliyorum.

Ve bunlar çok sık oluyor yazım yanlışları yapıyorlar konu başlığı uygun olmuyor.

Lütfen Forum Kuralları'nı okuyalım Ve konunun içeriğine göre konu başlığı yazalım.
Big Grin sen iyice kaptırdın kendini bu işe Can Big Grin

Hatırlatma için teşekkürler Smile
kaptırdım vallahi Big Grin Moderatör olmak beni çok bağladı foruma Big Grin normalde 3 saat filan geçerdim şimdi 6-7 saatBig Grin
(08-10-2011 11:19 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]kaptırdım vallahi Big Grin Moderatör olmak beni çok bağladı foruma Big Grin normalde 3 saat filan geçerdim şimdi 6-7 saatBig Grin

Evet öle oluyor geceleyin kaktığında bir bilgisayarı açıp foruma bakıcaksın Big Grin
(08-10-2011 11:23 PM)Complicated Yazılan: [ -> ]
(08-10-2011 11:19 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]kaptırdım vallahi Big Grin Moderatör olmak beni çok bağladı foruma Big Grin normalde 3 saat filan geçerdim şimdi 6-7 saatBig Grin

Evet öle oluyor geceleyin kaktığında bir bilgisayarı açıp foruma bakıcaksın Big Grin

Big Grin gece gireceğim zaten Big Grin
vay ne zaman moderatör oldun hayirli olsun bilgilendirme icin saol umarim bakarlar yeni gelenler bu konuya
tam moderatör değil deneme sürecindeyiz 5 kişi olarak bazılarımız seçilecek.
Konu iyice saptı Big Grin
aynen Big Grin benim görev alanım değil kusura bakmayın Big Grin
Sakin ol şampiyon Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler