Ya o ekran sorunu bu aralar yaygınlaştı.
Hehe benim gibi üstünde oynasa sorun yaşamıcaktın Berat

(08-10-2011 08:43 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Ya o ekran sorunu bu aralar yaygınlaştı.
bu sorun falan mı bizimkilerde bahsetti bana bundan. Ne tip bir sorun bunun kaynağı ne veya bir bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın bu konu ile ilgili.
ezuk ws konusu ne oldu mazı oldu gıttı nerede bızım ws konusu.d
Alıntı:Bunun sebebini bende bilmiyorum fakat ben onboard ekran kartı kullanıyorum ve işlemcim ile anakartım uyumlu. Anakartın Ai Suite diye bir programı var ordan overclock yaptım ondan mıdır bilmiyorum fakat isterseniz team viewer verebilirim.
Onboard ekran kartı ile 1080p video ? ilginç.Ben 5 senedir en düşük ayardan en yüksek ayara kadar nvidia+ati+intel+s3 grafik kartlı PC lerde oynadım böyle bişey görmedim.
(08-10-2011 09:30 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]Alıntı:Bunun sebebini bende bilmiyorum fakat ben onboard ekran kartı kullanıyorum ve işlemcim ile anakartım uyumlu. Anakartın Ai Suite diye bir programı var ordan overclock yaptım ondan mıdır bilmiyorum fakat isterseniz team viewer verebilirim.
Onboard ekran kartı ile 1080p video ? ilginç.Ben 5 senedir en düşük ayardan en yüksek ayara kadar nvidia+ati+intel+s3 grafik kartlı PC lerde oynadım böyle bişey görmedim.
İşlemcim i5 yeni nesil, pek bilmiyorum fakat grafikleri iyiymiş.