02-13-2010, 08:17 PM
02-13-2010, 08:22 PM
bunu değerlendirmiştik mert ATATÜRK'e saygı & sevgimiz sonsuz ama burası warrock forumu o yüzden koymadık öyle bir bölüm.
02-13-2010, 08:25 PM
(12-20-2009 12:37 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Atatürk, TSK vede benzeri her türlü konu bu site ile alakasızdır. Her ne kadar Atatürk'e olan saygımız sonsuz olsada bu sitede bu tür konular eskiden beri yasak. Bu tür paylaşımların yapılabilceği bir çok site var. Warrock ile alakası yok. Bir çok insan o tür konuları çok güzel diyip okumadan geçiyor. Bu sebeble bu bölümler mevcut değil.
Böyle bir konu gene açılmıştı , Turgay gerekli açıklamayı yaptı.
02-13-2010, 08:31 PM
ne kadar araştırmacı bir forum ekibimiz var =) =) O mesajı hangi konuya attığımı ben bulamazdım
0'dan gene yazardım 
Ama cevap verilmiş. Bu tür konularda insanlar içeriği okumadan cevap yazıyor vede cevaplar paylaşım için teşekkürler falan oluyor. Saygı, bu tür konular açarak veya 1 dakika saygı duruşunda durarak olmaz. Saygı göstermek o kadar basit bir şey değildir. Bu tür bir çabanın Warrock temalı bir forumda olmayacağını adım gibi biliyorum.
Bu tür konularda biz saygımızı göstermek için bu tür Atatürk Temalı Sitelere yönlendiriyoruz. Orada yazdıklarınızı okuyacak ( genelde hatta %95 yazılanlar zaten copy paste oluyor ) insanlar daha fazla olacaktır.
0'dan gene yazardım 
Ama cevap verilmiş. Bu tür konularda insanlar içeriği okumadan cevap yazıyor vede cevaplar paylaşım için teşekkürler falan oluyor. Saygı, bu tür konular açarak veya 1 dakika saygı duruşunda durarak olmaz. Saygı göstermek o kadar basit bir şey değildir. Bu tür bir çabanın Warrock temalı bir forumda olmayacağını adım gibi biliyorum.
Bu tür konularda biz saygımızı göstermek için bu tür Atatürk Temalı Sitelere yönlendiriyoruz. Orada yazdıklarınızı okuyacak ( genelde hatta %95 yazılanlar zaten copy paste oluyor ) insanlar daha fazla olacaktır.