Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: FaceBook Messenger [ Android / IPhone ]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: hi-256-0-c1d97fd2c8dfe13e6b9763a9613d742eb8b95913]

Bildiğiniz gibi akıllı telefon piyasası her geçen gün dahada ateşlenmekte ve bu gelişime ayak uydurma çabası içerisinde olan Sosyal Medya gibi geniş kitlelere hitap eden siteler hit kaybetmemek adına her geçen gün yeni bir uygulama geliştirme çabası içerisindeler.

Bunlara bir yenilikte FaceBook'tan geldi.
Yeni icadın adı " FaceBook Messenger " kulağa tanıdık gelebilir ancak bu olay PushMessage teknolojisini kullanan ve FaceBook tarafından geliştirilen ilk uygulama.

Sanıyorum yakında " SMS " tarihe karışacak.

BlackBerry'nin BBM'i ile başlayan ve SMS'i yavaş yavaş online data'ya dönüştüren uygulamar artık Operatör firmalara bağlı kalmadanda internet aracılığı ile akıllı telefonlar arasında mesaj gönderip almamızı sağlıyor.
BBM ile başlayan çılgınlık WhatsApp, KakaoTalk, LiveProfile tarzı uygulamalarla devam etti ve şimdi sırada "FaceBook Messenger" var.

İlk olarak Android Versiyonu yayınlanan uygulamaya ;
" https://market.android.com/details?id=co...rca&rdot=1 " adresinden ulaşabilirsiniz.

Barkod Tarayıcınız Var ise ;
[Resim: search?q=pname:com.facebook.orca]

İyi sohbetler Wink
Google hesabınız olması gerekiyor telefondan denemiştim oturum aç felan dedi uğraşmadım. x.facebook gayet rahat o olmassa m.facebooktan bağlanıyorum ama bunuda deneyeceğim.
WhatsApp vazgeçilmezimdir. Lag oranı sıfır anında iletip anında mesja geliyor.

ViberPhone'yide internetiniz varsa sesli telefon görüşmesi yapabiliyorsunuz.. Bu ikisini iPhone kullanıcıları hemen edinsin kaçırmayın Big Grin
iyiymiş ya.
(08-10-2011 04:09 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]WhatsApp vazgeçilmezimdir. Lag oranı sıfır anında iletip anında mesja geliyor.

ViberPhone'yide internetiniz varsa sesli telefon görüşmesi yapabiliyorsunuz.. Bu ikisini iPhone kullanıcıları hemen edinsin kaçırmayın Big Grin

WhatsApp'ı unutmuşum beleş mis gibi hızlı int olan heryerde kullan Smile
Viber iyi'de Android'de kapatamadım ben onu, sonrasında komple sildim gitti !
Kafam karıstı Ss.gif
O sms sesinin verdiği huzur paha biçilemez ARTİST
güzelmiş
Kullanmıyorum arkadaş facebook ! .. Böyle daha iyi
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler