Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni patch ile gelen kasma sorunu?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Konuyu nereye açacağımı bilemedim kişisel bir şey olduğu için buraya açtım saygı değer modlarım Tongue

Eski patch ile kasma sıfır dı şimdi ise takla atıp çatışırken yarım saniye gibi kasıyor grafikleri de düşürdüm. Eski patch ile orta grafikte oynuyordum, bu sorun sizde de varmı iyi forumlar...
bazılarinda var duyuyorum kastiklarini ama bende hiç kasmadi (fotoğraflarin süper Big Grin )
Evet bendede var , bir yol buldum mesela adamı o kadar öyle hızlı öldürki seni görmesinler , vurulursan hemen baska yöne dogru hızlı takla at adamın lagg'ları vurmuyo o zaman
Konu başlığı DÜZENLENDİ.Konu TAŞINDI.
Bazıları arttığını söylüyor bazıları ise hayır hiç kasmıyor diyor...
Ben de kasmıyor ya Ss.gif
Oyun içinde 2 saniyelik anı takılmalar olmaya başladı. Bikini eventinden olduğunu düşünüyorum inşallah en kısa zamanda kalkar.
(08-10-2011 04:55 PM)j1nkaz4ma Yazılan: [ -> ]Oyun içinde 2 saniyelik anı takılmalar olmaya başladı. Bikini eventinden olduğunu düşünüyorum inşallah en kısa zamanda kalkar.

Yanlış düşünüyosun ok by
bendede kasma yok
(08-10-2011 03:06 PM)Justovc9x Yazılan: [ -> ]Evet bendede var , bir yol buldum mesela adamı o kadar öyle hızlı öldürki seni görmesinler , vurulursan hemen baska yöne dogru hızlı takla at adamın lagg'ları vurmuyo o zaman

İyimiş denemek lazım..

Sherlock

Bikini zımbırtısından kaynaklı olabilir, düzelebilitesi var gelecek patchde.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler