Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 92 doğumlu olup bu sene tekrar sınava hazırlanacak olanların askerlik durumu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Başıma gelecek bir olaydır.

Forumda bu sene kimler sınava girdi pek bilmiyorum ama 92 doğumlu olup da tekrardan sınava hazırlanacak olan arkadaşlar var ise; askerlik şubesine gittiniz mi ?

92'li olup da bu sene tekrardan hazırlanacak olan öğrenciler açıkta şu an hiç bir okul kaydı yok sonuçta diploma işlemleri bitti ve öğrenci belgesi almaya kalkılsa vermez okul.

Bu seneyi geçtim, daha önce böyle bir durumla karşılaşanlar neler yaptı buradan anlatırsa benim için iyi bir post olur. Zaten şubeye gidip "Gomutanım ben okuyorum." diyeceğim ama gitmemle beraber yanımda herhangi bir kağıt, belge vs. gibi inandırıcı yazı olması gerekiyor mu?
evet gerekiyor.
Ben okumama rağmen bana bile kağıt geldi askerlik şubesinden =D
(08-10-2011 02:58 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Ben okumama rağmen bana bile kağıt geldi askerlik şubesinden =D

Şubeye gitmedin mi?
(08-10-2011 02:56 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]evet gerekiyor.

Ne götüreceğim ki Can? okuldan hiç birşey alamıyorum, dershaneye desem bana bi kağıt yaz Komutanıma götürücem diye Big Grin onlar da ne yazabilir ki :|
şimdi cuma günü benim yengemin oğlu askere gidiyor tuzla ya. okumasına rağmen.
Benim bildiğim şube 1-2 sene zaten izin veriyor okuyorum dediğin için, nasıl okuduğu halde askere gidiyor 0.o hayret ettim Ss.gif
(08-10-2011 02:59 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(08-10-2011 02:58 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Ben okumama rağmen bana bile kağıt geldi askerlik şubesinden =D

Şubeye gitmedin mi?
(08-10-2011 02:56 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]evet gerekiyor.

Ne götüreceğim ki Can? okuldan hiç birşey alamıyorum, dershaneye desem bana bi kağıt yaz Komutanıma götürücem diye Big Grin onlar da ne yazabilir ki :|

gidiyorsun okuluna askere okulum bittikten sonra gideceğim ona göre bir dilekce yazarmısınız diyorsun bittiBig Grin
çünkü 2 sene okuyor diye gitmedi bu son senesiydi gidiyor zaten
(08-10-2011 03:07 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]gidiyorsun okuluna askere okulum bittikten sonra gideceğim ona göre bir dilekce yazarmısınız diyorsun bittiBig Grin
çünkü 2 sene okuyor diye gitmedi bu son senesiydi gidiyor zaten

Bu kadar olduğuna eminsin dimi Big Grin
Alicağn şöyle bir şey oluyor. bu sene son hakkın. Şubeye git sınava hazırlandığını söyle 1 yıl hakkın var. Eğer seneye giremezsen Askerlik yolu görünür sana. Ayrıca okusan da askerlik şubesine belirtmen lazım yoksa başın belaya girer.
eminim alicankuş Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler