Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Playstation 4'te Sinema Çözünürlüğü
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Nvidia'nın Project Denver teknolojisi ile inanılmaz çözünürlük

Sony'nin yeni nesil konsolu olarak görülen PlayStation 4 için Nvidia teknolojisinin kullanılacağı söyleniyor.

Son birkaç aydır yapılan tartışmaların başında yeni nesil konsolların ne zaman çıkacağı var. Pek çok kişi PS 4 ve Xbox 720'nin çoktan hazır olduğu ve önümüzdeki sene piyasaya sürüleceğini düşünüyor. Öte yandan firmalar ise şu an ki konsolların 10 yıllık bir plana dayalı olduğunu ve yeni nesil konsollara henüz zaman olduğunu söylüyorlar.

Şimdi ise yeni dedikodular ortaya çıkmaya başladı. PlayStation için sürekli devrimsel donanım yenilikleri getirdiğini biliyoruz. Blu Ray bu konuda oldukça etkiliydi tıpkı HDMI gibi.

[Resim: 3.jpg]

Bu sefer devrimsel nitelikteki değişiklik Project Denver. Nvidia'nın yeni teknolojisi eğer azıcık bile doğruysa gözlerimizin zevke doyacağını söyleyebiliriz. Nitekim söylenti yeni nesil konsolun HVD kullanacağı yönünde. HVD'nin ne olduğunu merak ediyorsanız kısaca anlatalım. Blu-Ray'den sonraki yeni nesil disk sistemi olan HVD'nin kapasitesi 6 TB büyüklüğünde ve çözünürlük konusunda inanılmaz bir fırsat sağlıyor. İşte bunu yanında gelecek olan Project Denver ise HVD'yi 4K'lık bir çözünürlükte sunabilecek. Bu büyüklükte bir çözünürlük sinemalarda gördüğümüz cinsten.

Kısacası sinemada gördüğümüz çözünürlüğü yakın zamanda evlerimizdeki TV'lerimzi de görebileceğiz.

Belli ki Sony önümüzdeki nesil teknolojiye ciddi bir avantajla girecek.

Kaynak
Ya bu ps firmasını anlamam pscileride anlamam.Bende 1 vardı ondan sonrası olmadı zaten 1 2 3 4 5 6 gider bu ve her sezon yenisini alırsınız.En iyisi bilgisayar zamanın sağlam bir pc sini al 3 senelik oyunları kaldırır 3 sene sonra parça yenilersin overclock felan pc en güzel oyun sistemidir bence gerek tuş bolluğundan oyundaki fonksyonları kullanma rahatlığı gerek online platform gerek grafik gerek kasmama.Hem pc ye korsan oyun bile indirirsin bedava Big Grin.

Nvidia pc platformunda etkin değilmiydi ps ye neden bulaştı anlamadım.Ama bu senede en güzel grafikler pc platformunda olacak söyliyeyim.
(08-10-2011 01:07 PM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ]Ya bu ps firmasını anlamam pscileride anlamam.Bende 1 vardı ondan sonrası olmadı zaten 1 2 3 4 5 6 gider bu ve her sezon yenisini alırsınız.En iyisi bilgisayar zamanın sağlam bir pc sini al 3 senelik oyunları kaldırır 3 sene sonra parça yenilersin overclock felan pc en güzel oyun sistemidir bence gerek tuş bolluğundan oyundaki fonksyonları kullanma rahatlığı gerek online platform gerek grafik gerek kasmama.Hem pc ye korsan oyun bile indirirsin bedava Big Grin.

Nvidia pc platformunda etkin değilmiydi ps ye neden bulaştı anlamadım.Ama bu senede en güzel grafikler pc platformunda olacak söyliyeyim.

şahsen sana katılmıyorum neden hemen söyleyim 1. olarak play station ların ekran kartı ram işletim sistemi gibi özellikleri yoktur yani eğer bir oyun cdsinde for ps3 yazarsa o oyunu en yüksek çözünürlüktede oyanarsın kasma bile yapmaz emin ol hatta birde hd led bir plazma alırsın eve kurarsın yayıla yayıla oynarsın ama pcye geldiğimizde sonuç farklı her yeni oyun farklı özellikler istiyor ram düşük kasıyor ekran kartı düşük kasıyor falan falan şöyle birkaçtane örnek vereyim bir tanesi cod3 pc verisoyonu yok neden ? çünkü o zamanlar ps çığır açmıştı herkes psye yöneldi adamlarda bunu kaçırmadı oyunu sadece ps ye özel çıkardılar piyasaya istediğin kadar bak cod3 pc versiyonu bulamazsın 2. bir örnek hayatımdan vereyim bilmiyorum sizin oralarda varmı buralarda ps3 kafeler açılmaya başlandı adamlar hd led plazma+3lü koltuk saati 2.5 la 10lira arasında değişiyor 10tl olanda bodrum katta adam özel oda açıyor size oyunu duvara yansıtıyor falan ama bunu pcde yapamazsın 4 arkadaş gidip her türlü oyun oynayabilirsin hele guitar hero oynamak zevkli oluyor ayakta kafayı sallayarak falan Big Grin ama bunu pcde yapamazsın her yeni oyunda pc yeni özellikler ekleniyoru programların 80 90 mblık yeni sürümleri geliyor ama bu ps de yok zaten her oyunun hem ps2 hem hs3üne göre çıkarıyorlar kullanım rahatlığı açısındanda konsolda bir fark yoktur adam senin eline göre konsol yapmış ve her tuş senin bir parmağına gelecek şekilde hele oynadğın oyun bir god of war ise konsol bile hareket ettiğinde titriyor Big Grin bizim ps kafede adamlar cod black opstaki zombi oynunu oynuyorlar kimi gruplar rekor bile kırıyor ama hiç oynamadım diyeceğim şuki her zaman play station Smile
Süper çıksın hemen alıcam victory.gif
Bildiğim kadarıyla Sony Playstation 3'ü geliştircekti ama PS4'e adım atmışlar. Bu arada ne kadar komik geldi okuduğumda;

PS4
Xbox 720

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin. Xbox 360 olarak kalıp herhangi bir gelişme göstermese bile yeterliydi şimdi +360 daha ekliyorlar 720 çıkıyor bakalım neler olacak.

Şuan tek isteğim Sony'nin Hacker'larla olan meselelerin tamamen bitmiş olması. Eğer Nvidia Sony'e böyle güzellikler yapar ise Hackerların yeni hedefi Nvidia olur ve insanlar Nvidia gibi yüksek teknoloji ve günümüz oyunların büyük bir bölümünü geliştirmesinde yardımcı olan nvidia crysis 2'de bile oyun açılırken nvidia logosunu görmek mümkün. Umarım hackerlar playstation'dan tamamen uzaklaşıp ilişkilerini keserler
Olacağını zannetmiyorum. Bekle sömür politikasına aykırı bir durum. Henüz ps3 den yeterince kazanmadılar Big Grin
PS3 ve xbox360ta ekran kartı ve ram gibi şeyler vardır. Yanlızca hepsinde aynı olduğu için o sisteme göre oyun çıkarılır.
Hayatımız bunlarla geçiyor ya Big Grin
(08-10-2011 01:30 PM)Cenk Aygar Yazılan: [ -> ]Süper çıksın hemen alıcam victory.gif

zenginsin cenk Wink
bende ps2 var Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler