Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Twitter Fotoğraf Paylaşımı Başladı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sosyal ağ çılgınlığının Facebook’tan sonraki ikinci en büyük adresi olan Twitter, farklı yapısı sayesinde her geçen gün kullanıcı sayısını artırıyor.

Ülkemizde de internet kullanıcıları yavaş yavaş Twitter’a alışmaya başladılar. Sadece 140 karakter ile duygu ve düşüncelerinizi paylaşabildiğiniz Twitter, bugünden itibaren fotoğraf paylaşımına da olanak tanımaya başladı.

Önceleri Twitpic ve benzeri hizmetler aracılığıyla Twitter hesabından fotoğraf ve resim paylaşabilmek mümkündü. Şimdi ise doğrudan Twitter’ı kullanarak resimleri paylaşabiliyoruz.

[Resim: twitresim.jpg]

Daha Kolay Paylaşım

İleti girilen yerin sol alt tarafında çıkan kamera işaretine tıklandığında, yüklemek istediğiniz resmi seçebileceğiniz pencere çıkıyor. Buradan seçiminizi yapıp, resmi kolaylıkla paylaşabilirsiniz. Göndereceğiniz resimlerin boyutu en fazla 3 MB olabiliyor.

Paylaştığınız resim pic.twitter.com adresli bir link şeklinde paylaşılıyor. Dilerseniz belli “hashtag’ler” için de atabiliyorsunuz. Böylece o hashtag için bir galeri oluşuyor.

Photobucket desteğiyle sunulan bu yeni hizmetin Twitter’da fotoğraf paylaşımını artıracağı kesin. Twitter, bugüne kadar hizmet veren Twitpic, yFrog ve benzeri hizmetlere destek vermeye de devam edecek.

Kaynak
İyiymiş Smile
Zaten yok muydu? Twitter kullanmıyorum ama bkz:Hilal Cebeci Big Grin
(08-10-2011 01:01 PM)killerbey3 Yazılan: [ -> ]Zaten yok muydu? Twitter kullanmıyorum ama bkz:Hilal Cebeci Big Grin

Önceleri Twitpic ve benzeri hizmetler aracılığıyla Twitter hesabından fotoğraf ve resim paylaşabilmek mümkündü. Şimdi ise doğrudan Twitter’ı kullanarak resimleri paylaşabiliyoruz. Yani uğraştırmadan daha kolay paylaşım olacak
Bunun önceden olması gerekirdi Smile
Twitter Facebook'taki Duvar olayına benzer birşey. Twitter Facebook'Un biraz daha kısılmışı gibi düşünün ama bu resim olayı gelmiş dahada güzel olmuş Smile
hadi panpişler paylaşın fotoğraflarınızı Big Grin
Kullanmıyorum face yetiyor Big Grin
evet twitter hesabım yok Smile
Referans Adresler