Infinity Ward tarafından geliştirilen FPS oyunu Call of Duty: Modern Warfare 3'ün yeni bir videosu yayımlandı. Bu videoda, oyunda yer alacağı belirtilen Co-op Spec Ops oynanış moduna ait görüntüler yer alıyor. Modern Warfare 3, PC ve konsollar için 8 Kasım'da raflarda yerini alacak. İyi seyirler.
Fark ettiniz değil mi ? Orda wawe 19 falan diyor. O adamlarda zombi tarzında birşeyler sanırım.
Bende diyorum "e modern warfare 2'den farkı yok gibi" zaten öyle modern warfare 3 bu Dikkatinizi çekerim çok büyük yenilik beklemeyin. Ama Black Ops ile baya farklar var Modern Warfare serilerinde onu biliyorum.
Kim ne derse desin BF3 bu sene MW3'ten daha iyi olacak. Cod serisinin fanı çok olduğundan satışta yine lider olabilir ama tarafsız birine sorulduğunda bf3'ü seçeceğine eminim ben.
TaTy
08-10-2011, 01:38 PM
Call Of Duty serisi COD4 grafik motorunu kullanıyor.Activision'un yaptığı sadece vernikleyip görücüye çıkartmak.Battlefield 3 ise mekan kavramını tamamen kaldırmışlar adamlar.Alpha Beta oynayan birisi olarak söylüyorum tünelde RPG attığımda o ışığın baştan sona gidişini izlemek ve ışıkla beraber sağında solundaki düşmanları görmek dehşet birşey.Tabi BF3de yere yatma olduğundan herkes saklanıyor benim beğenmediğim tek nokta orası.Ayrıca BTR ağır makineli araçların kontrolünü çok iyi yapmışlar.Silah ateş etme ve nişan alma sistemi harika.Silah geri tepmesi mükemmel diyebilirim.Ancak birçok eksik vardı tabiki unutmadan daha BETA aşamasında bile değil.ALPHA BETA da ve oyun şu an kapalı.
Yalnız şunu söyleyeyim MW3 den fazla bişey beklenmediği gibi BF3 den de çok fazla bişey beklenmesin çünkü oyunu COD'laştırmışlar.
(08-10-2011 01:38 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]Call Of Duty serisi COD4 grafik motorunu kullanıyor.Activision'un yaptığı sadece vernikleyip görücüye çıkartmak.Battlefield 3 ise mekan kavramını tamamen kaldırmışlar adamlar.Alpha Beta oynayan birisi olarak söylüyorum tünelde RPG attığımda o ışığın baştan sona gidişini izlemek ve ışıkla beraber sağında solundaki düşmanları görmek dehşet birşey.Tabi BF3de yere yatma olduğundan herkes saklanıyor benim beğenmediğim tek nokta orası.Ayrıca BTR ağır makineli araçların kontrolünü çok iyi yapmışlar.Silah ateş etme ve nişan alma sistemi harika.Silah geri tepmesi mükemmel diyebilirim.Ancak birçok eksik vardı tabiki unutmadan daha BETA aşamasında bile değil.ALPHA BETA da ve oyun şu an kapalı.
Yalnız şunu söyleyeyim MW3 den fazla bişey beklenmediği gibi BF3 den de çok fazla bişey beklenmesin çünkü oyunu COD'laştırmışlar.
Grafik açısından tabikide Bf3 Cod'a takar ama hikaye senaryo açısından Cod Bf3'ten kat kat iyi gerek bütün oyunları olsun.Ama gel gelelim online platforma Bf3 online ve grafik açısından Cod'dan daha iyi single playeri yaramaz bir oyun Bf3.Bu arada sen pre alpha'yı nası oynuyorsun.