Arkadaşlar uzağı görememekten yakınıyordum bir kaç hafta kadar sonra doktora gitmeye karar verdim ve gittim gözlük denen bir zımbırtı verdi bana sonra abim dediki gözlük kullananlar ehliyet alamıyor dedi sonra babam dedi alabiliyor , alamıyordu alabiliyordu derken kafamda soru işaretleri oluştu bende forumda konu açayım dedim arkadaşlar alınabiliyormu ehliyet gözlüklüler için ? Gözlük Numaramda 0.75 ve bu numara ileride ilerlicekmiş

Sanki gözlüğün ismini daha önce hiç duymamış , bilmiyormuş gibi konuşuyorsun ( gözlük denen zımbırtı )

Bence tabikide alınabiliyor gözlüklü olupta araba kullanan kaç milyon insan vardır şu dünyada abin seni keklemiş

Benim gözüm 0.75 di heralde bana da doktor gözlük yazdı, hatta ben çocukluğumda göz kaymasından ameliyat bile olmuşum ona rağmen ehliyeti aldım ki ehliyette sağlık raporunu o kadar çok zorlamıyorlar. İlk sağ sonra sol gözünü kapattırarak harf gösteriyor onları okumanı istiyor bu kadar yani alırsın raporu sorun değil.

senin de mi 0.75 haha

bende bu sene aldım 0.75 uzağı göremememden dolayı..
Alırsın be şişe dibi araba süren var

Benim güneş gözlüğüm var numarasını bilmiyorum valla

(08-10-2011 05:05 AM)Berk BÜBER Yazılan: [ -> ]Benim güneş gözlüğüm var numarasını bilmiyorum valla 
Güneş gözlüğünün numarası oluyor mu ?