Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gözlük Kullananlar Ehliyet Alabiliyormu ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar uzağı görememekten yakınıyordum bir kaç hafta kadar sonra doktora gitmeye karar verdim ve gittim gözlük denen bir zımbırtı verdi bana sonra abim dediki gözlük kullananlar ehliyet alamıyor dedi sonra babam dedi alabiliyor , alamıyordu alabiliyordu derken kafamda soru işaretleri oluştu bende forumda konu açayım dedim arkadaşlar alınabiliyormu ehliyet gözlüklüler için ? Gözlük Numaramda 0.75 ve bu numara ileride ilerlicekmiş Ss.gif
Sanki gözlüğün ismini daha önce hiç duymamış , bilmiyormuş gibi konuşuyorsun ( gözlük denen zımbırtı ) Big Grin Bence tabikide alınabiliyor gözlüklü olupta araba kullanan kaç milyon insan vardır şu dünyada abin seni keklemiş Big Grin
Benim gözüm 0.75 di heralde bana da doktor gözlük yazdı, hatta ben çocukluğumda göz kaymasından ameliyat bile olmuşum ona rağmen ehliyeti aldım ki ehliyette sağlık raporunu o kadar çok zorlamıyorlar. İlk sağ sonra sol gözünü kapattırarak harf gösteriyor onları okumanı istiyor bu kadar yani alırsın raporu sorun değil.
Teşekkür ederim arkadaşlar Smile
(08-10-2011 04:53 AM)Berk Çiloğlu Yazılan: [ -> ]Sanki gözlüğün ismini daha önce hiç duymamış , bilmiyormuş gibi konuşuyorsun ( gözlük denen zımbırtı ) Big Grin Bence tabikide alınabiliyor gözlüklü olupta araba kullanan kaç milyon insan vardır şu dünyada abin seni keklemiş Big Grin

Belki onlar ehliyeti önceden almışlardır öyle yapınca gözlüklü olduğun yazmıyor Smile
Smile senin de mi 0.75 haha Smile bende bu sene aldım 0.75 uzağı göremememden dolayı..
(08-10-2011 05:00 AM)DonsuzKral Yazılan: [ -> ]Smile senin de mi 0.75 haha Smile bende bu sene aldım 0.75 uzağı göremememden dolayı..

Miyop oldum donsuzum Smile
Alırsın be şişe dibi araba süren var Big Grin
Benim güneş gözlüğüm var numarasını bilmiyorum valla Big Grin
(08-10-2011 05:05 AM)Berk BÜBER Yazılan: [ -> ]Benim güneş gözlüğüm var numarasını bilmiyorum valla Big Grin

Güneş gözlüğünün numarası oluyor mu ?
Abin tamamen sallamış Big Grin Yok öyle birşey
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler