Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: A day with G1-Community xD ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bazı adminler dinledi bizi ve geldiler Smile

aşağıda kronos dışarda lobbyden diyorki : Herkes maxi'nin üstüne hakediyor bunu , bitirin onu,üstünü çıkarması lazım , onu bikinili görmek istiyorum xD
sonradan Kronos & tristan'da katıldı

Bu arada artık xlntelcorei5x charında oynayacağımSmile

xlntelcorei5x hakkında : char bir arkadaşın aslında onda'da vip yok , sadece onu lv 55'e kasıyorlar , resmim degişiyor evet çünkü elimden bir sürü char geçiyor.

Burak Kandöker

Zaten opk odaları, powerlevel'lar ve hackler ile uğraşmasınlar ve gidip power level'lar ile oynasınlar.
Keyfe bak..
Bunu biz normalde yapsak swap diyip banlarlar. adminin karşısında 3 tane saf bakıyorlar. Biz yapsak bunu o anda admin gelse. Swap, Bann! Ayrıca, sen de power level charı oynamaktan bıkmadın mı ? Kendin mi yapıyorsun bilmiyorum. Senin ayrıcalığın ne de admin geliyor odana ? Bunu anlamadım 1, 2. si kilot değiştirir gibi char değişiyorsun. Avatarından levellar eksik olmuyor. Her charda oynadın bugüne kadar. Anlamadım neyse.
Yeter herkes opk kassın ne olacakki ben diyim hızlı atlamak isteyen varsa exp upları alsın zombi yapsın beyfendi
Ya bir şey sorucam biz enayimiyiz . ? Yada insan yerine koymuyor mu bu adminler bizi ? Biz çağırsak hayatta gelmezler adamlarda ki keyfe bak powerlevel'ler ile oyun atıyorlar. Angry
Referans Adresler