Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Diyarbakır'dan Barcelona'ya
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bir rüya gerçek oluyor...

FIFA tarafından son 3 yılda dünyanın en başarılı kulübü seçilen Barcelona’da forma giymek her futbolcunun hayalini süsler. Şimdi bir Türk genci bu fırsatı yakaladı. Diyarbakır’da inşaat işçiliği yapan bir babanın 14 yaşındaki oğlu Bayram Demirbaş, FCB Avea Camp-Türkiye’nin minikleri, Dünya’nın yıldızları’’ projesi kapsamında gösterdiği performansla 18 futbolcudan biri olmayı başardı.

6 çocuklu ailenin en büyüğü olan Bayram Demirbaş, “Babam iş oldukça inşaatlarda çalışıyor. En çok da bu yüzden futbolcu olmak istiyorum. Barcelona’da Türkiye’yi temsil etmek istiyorum” dedi.

Barcelona’nın alt yapısı La Masia’nın seçmelerine hak kazanan 18 futbolcudan biri olan Diyarbakır’ın Şehitlik semtinde bulunan 100. Yıl İlköğretim Okulu 8. sınıfta okuyan Bayram Demirbaş’ın en büyük hayali Diyarbakırspor’dan sonra tuttuğu ikinci takım olan Barcelona’nın formasını giymek.
Hep öyle olur bir oyuncu transfer olur diyelim galatasaray'a hemen der oyuncu ben zaten galatasaray'lıydım yuvama döndüm gibisinden laflar ederler Mehmet Topuz'u hatırlıyorsunuzdur dedi 'Ben Artık Beşiktaşlıyım' dedi fenerbahçe'ye transfer oldu Smile Hayatını kurtarmış diyarbarkır'lı kişide Smile
Hep öyle olur bir oyuncu transfer olur diyelim galatasaray'a hemen der oyuncu ben zaten galatasaray'lıydım yuvama döndüm gibisinden laflar ederler Mehmet Topuz'u hatırlıyorsunuzdur dedi 'Ben Artık Beşiktaşlıyım' dedi fenerbahçe'ye transfer oldu Smile Hayatını kurtarmış diyarbarkır'lı kişide Smile
(08-09-2011 10:58 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Hep öyle olur bir oyuncu transfer olur diyelim galatasaray'a hemen der oyuncu ben zaten galatasaray'lıydım yuvama döndüm gibisinden laflar ederler Mehmet Topuz'u hatırlıyorsunuzdur dedi 'Ben Artık Beşiktaşlıyım' dedi fenerbahçe'ye transfer oldu Smile Hayatını kurtarmış diyarbarkır'lı kişide Smile

Profesyonalliğin gereğini yapıyor adamlar..Çoğu kişide böyle yapıyor zaten...
ben de fenerliyim barcelonaya gitme ihtimalim milyarda 1 bile değil ama tuttuğum ikinci takım bu farklı hepimiz bir realmadrid barca maçında illaki bi tarafı tutarız sempati diyarbekirli kardeşimizde en kaymaklı yerinden kapmış hll diyelim helal Smile
Helal olsun.İnşallah başarılı olur.
Tamam çok güzel de babam inşatta çok çalışıyor o yüzden barcelona da oynamak istiyom Big Grin
İnşallah başarılı olur Smiletotos.gif
tebrikler genci Smile
Elin ispanyolu geliyo çocuğu kapıyo bizim türkler uyuyo...
Referans Adresler