Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Arda gitti, ultrAslan!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(08-09-2011 11:48 PM)St.Anger Yazılan: [ -> ]Kardeş o afiş destek amacıyla hazırlanmıştı. Destek denilince senin aklına ne geliyor ?
Bu sana komik geliyorsa helal olsun valla .

bencede komik gsliler için degıl tabi üzücü Big Grin
Herkes gider Arda kalır(!) Smile
Bu başlığı açmadan önce kendi takımına bakıcaksın!Onlar ne haltlar çeviriyor diye.Bu aşalanılıcak bir durum değil Galatasaray şike yapmamış transfer yapmış.uA ise o pankartı arda'nın daha önceki görüşmelerinden sonra bizle kal arda gibisinden bir sinyal için yapılmıştı.Bir tek Trabzonsporluysan saygım olur takımına.
Güle güle diyelim.
Galatasaray için büyük kayıp olmaz beyfendi
Mesele bunu forumda açıp 'amacım tartışma çıkarmak değil' gibisinden şeyler yazmak değil; mesele bunu ultraslan'ın yanındada söylemek Smile Ayrıca Arda eğer bugün gittiyse Ben bugün yine söylüyorum HERKES GİDER ARDA KALIR ! Arda Galatasaray'ın çocuğudur o kadar Smile
Kötü haber Smile
Arda bu sene çok pasif kalıyor artık o arda eski arda değil.. Takımdan gönderilmesi gereken futbolculardan biriydi Arda eminim a.madrid'tede fazla kalmayacaktır..

Bu kadar büyütmenin ve dalga geçmenin bir anlamı yok..

Her futbolcu gelir -> parasını alır > oynar -> ve gider..

Şike soruşturması altında olan takım futbolcularınında gitmeyeceğim takımımı seviyorum gibisi sözlerinede fazla güvenmemek lazım.. Nede olsa parayı veren düdüğü çalar..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler