Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Arda Turan Atletico Madrid'de
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bir süredir, İspanya'nın Atletico Madrid takımına gideceği söylenen Arda Turan transferinde taraflar anlaşmaya vardı.

NTV Spor'un son dakika bandıyla geçtiği habere göre Arda Turan Atletico Madrid'e transfer oldu.

İspanyol kulübün bu transfer karşılığında 12 milyon euro garanti para ödeyecek. Atletico Madrid ayrıca, Avrupa Ligi'ne kalırsa 500 bin, Şampiyonlar Ligi'ne kalırsa 1 milyon euro ekstra ödeme yapılacak.

Arda ise yeni kulübünde yıllık 2.5 milyon Euro alacak.

Detaylar birazdan...
Mesajı güncelleyeceğimARTİST

Kaynak

Arda ne olur geri dün sensiz yapamıyom ardaaaa arda affet bizi geri dööön ardaaaa Big Grin
ARDA GİTME! SadSadSadSad
Terbiyesiz bir oyuncu galatasaray gibi bir takıma laik değildi hiç bir zaman.
Arda'nın Athletico Madrid'e gitmesi, Diego Forlan'ın Galatasaray'a gelme sinyalidir. En azından benim teoremim budur. Büyük ihtimal de böyle olacaktır.
(08-09-2011 08:53 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Arda'nın Athletico Madrid'e gitmesi, Diego Forlan'ın Galatasaray'a gelme sinyalidir. En azından benim teoremim budur. Büyük ihtimal de böyle olacaktır.

Bana da öyle bir şeyler olcakmış gibi geliyor ama Reyes gelse daha iyi olur kanat kalmadı.
Arda o takımda yer bulamaz.Hakan şükür gibi tekrar yuvaya dönecek.

Ayrıca ultrAslan olarak Arda'nın yaptığını doğru bulmuyoruz.Tam takım toparlandı lige fırtına gibi girecek derken yüzüstü bırakmak olmadı.
(08-09-2011 08:52 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Terbiyesiz bir oyuncu galatasaray gibi bir takıma laik değildi hiç bir zaman.
1 tane terbiyeli oyuncu göster desem bi tane gösterirsin ama onun nasıl biri oldugunu bilemezsin.ardanın formayla ilgili yorumu haklı ve herkes kufur eder.
böyle bi zamanda gitmeseydi keşek Sad
Arda'nın bizi İspanyada rahatca temsil edeceğine inanıyorum..Hayırlı olur inşallah
(08-09-2011 09:01 PM)ftsystem Yazılan: [ -> ]
(08-09-2011 08:52 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Terbiyesiz bir oyuncu galatasaray gibi bir takıma laik değildi hiç bir zaman.
1 tane terbiyeli oyuncu göster desem bi tane gösterirsin ama onun nasıl biri oldugunu bilemezsin.ardanın formayla ilgili yorumu haklı ve herkes kufur eder.

Ayhan Akman = terbiyeli oyuncu.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler