08-09-2011, 03:41 PM
Canım sıkıldı devamını getireyim dedim.
Birinci konu baya rağbet görünce bende ikincisini açayım dedim bu sefer birincisi gibi size kimyasal bomba yapımı anlatmıyacağım başlık aynı değişen tek şey bunların fiziksel olması.Hadi başlıyalım.
(Burada yapılanların hepsi amatördür şakalaşmak için kullanabilirsiniz ölümcül yapmak için internette daha çok bilgi var.)
Rail Gun
Rail Gun nedir nasıl çalışır rail gun elektrik enerjisini kullanarak cisimleri yüksek hızda fırlatan bir sistemdir elektrikli ateşlemede diyebiliriz.
Malzemeler.
Karton(boyuna doğru olsa iyi olur)
5cm genişlikte alüminyum folya ve kartından 5cm uzun
5cm uzunluğunda çelik tel
İki disk mıknatıs (iletken ile kaplanmış olmalı)
İki timsah başlı kablo
9 Woltluk pil
Yapıştırıcı
Zımpara
Kartonu boylamasına şekilde tutun 2 folyoyu aralarında 2 3 cm boşluk olacak şekilde kartona tam olarak yapıştırın dalgalanma felan olmasın bir taraftanda 5 cmlik kısımları sarksın bu kısımlara timsah başlı kabloları bağlayın diğer ucunuda 9 woltluk pile bağlayın.Bakın ters bağlarsanız kendinize ateş edersiniz
sonra diğer türlü bağlar düzeltirsiniz.
Çelik telin iki ucunuda zımparalayın sonra bu iki ucuda mıknatıslara tutturun ayrı yönlere bakmalılar dikat edin.
Şimdi ateşleyelim rayımızı hazırladık şimdi bu mıknatıs sistemini raya koyun ve ateş.Ateşlemediyse pilde kabloda bir sorun vardır.
Amatörce Bir yapım.
Gerçek hali ölümcül olan bu işte
Gaus Gun
Mıknatısların gücünü kullanarak sessiz ateş eden bir silah.Şimdi yapacağımız sadece eğlence amaçlı.
Malzemeler
4 tane küp mıknatıs
9 tane çelik bilye
30 cm uzunluğunda bir tahta (cetvel gibi birşey olmalı)
Yapıştırıcı
Tahtayı oyacak birşey (oyuksa gerek yok)
Önce tahtanın tam ortasını boylamasına dümdüz bir şekilde oyun kanal gibi birşey açın.Daha sonra bu kanala 5 cm aralıklarla mıknatıslarınızı yapıştırın.Sondada 8 tane çelik bilyeyi mıknatısların önlerine ikişer ikişer dizin.
En son elinizde kalan tel bilyeyi en arkadaki mıknatısa doğru yaklaştırın çekmeye başladığı anda bırakın ve ateş
Adam yaratıcı silah yapmış
Lazer
Bunun maddiyatı biraz fazla.
Malzemeler
2 adet pil duracell olsun aa pille çalışan bir fener
16x hızında bir dvdrom yazıcı özelliği olsun (kıyamam ben ya)
Lazer (kırtasiyelerden alın)
Dvdyi sökün ve içinden çok hassas olan lazer diodunu çıkarın dikkatli olun.Sonra çıkan diodu normal lazerin diodunu çıkarıp asıl diodumuzu yuvasına oturtun.Sonra el fenerindeki lamba kısmını çıkarıp diodunuzu takın.Kabloları bağlayın.
Videoyu izleyin ayrıntılı anlatım.
En sevdiğimi en sona sakladım.
Ghillie Suit(Gili Kamuflajı)
Önce nedir bu Ghillie(gili).Gili iskoçluların zamanında tarlalarını korumak için yüksek kamuflaj giyip hayvan avlayan kişilere gili demesiyle başladı.Bu yüksek kamuflaja gili denir.
Malzemeler.
4 m çuval bezi
Tulum
Boya-lar
İğne iplik
Makas/bıçak
Çuval bezini kamufle olacağınız ortama göre istediğiniz renklere boyayın.Boyadığınız çuval bezini 7 cm ile 30 cm arası istediğiniz boyutlarda kesin parçalayın.Kestiğiniz parçaları tulumunuza boylamasına dikin dikkat edin başka bir bez diğer bezin dikişini uzunlamasına kapatsın.
Şimdi giyin bakalım.Artık sizde bir Wookie'siniz.Alın birkaç Ghillie resmi.
Bunun gibi yanlış ghillie ile yanlış yerde olmayın.Snowla woodlande çıkmış zeki
![[Resim: di-F2DE.jpg]](http://www.hizliupload.com/di-F2DE.jpg)
İşte bundan bahsediyorum
![[Resim: di-FY9Q.jpg]](http://www.hizliupload.com/di-FY9Q.jpg)
İmla hatam varsa uyarın lütfen.
Birinci konu baya rağbet görünce bende ikincisini açayım dedim bu sefer birincisi gibi size kimyasal bomba yapımı anlatmıyacağım başlık aynı değişen tek şey bunların fiziksel olması.Hadi başlıyalım.
(Burada yapılanların hepsi amatördür şakalaşmak için kullanabilirsiniz ölümcül yapmak için internette daha çok bilgi var.)
Rail Gun
Rail Gun nedir nasıl çalışır rail gun elektrik enerjisini kullanarak cisimleri yüksek hızda fırlatan bir sistemdir elektrikli ateşlemede diyebiliriz.
Malzemeler.
Karton(boyuna doğru olsa iyi olur)
5cm genişlikte alüminyum folya ve kartından 5cm uzun
5cm uzunluğunda çelik tel
İki disk mıknatıs (iletken ile kaplanmış olmalı)
İki timsah başlı kablo
9 Woltluk pil
Yapıştırıcı
Zımpara
Kartonu boylamasına şekilde tutun 2 folyoyu aralarında 2 3 cm boşluk olacak şekilde kartona tam olarak yapıştırın dalgalanma felan olmasın bir taraftanda 5 cmlik kısımları sarksın bu kısımlara timsah başlı kabloları bağlayın diğer ucunuda 9 woltluk pile bağlayın.Bakın ters bağlarsanız kendinize ateş edersiniz
sonra diğer türlü bağlar düzeltirsiniz.Çelik telin iki ucunuda zımparalayın sonra bu iki ucuda mıknatıslara tutturun ayrı yönlere bakmalılar dikat edin.
Şimdi ateşleyelim rayımızı hazırladık şimdi bu mıknatıs sistemini raya koyun ve ateş.Ateşlemediyse pilde kabloda bir sorun vardır.
Amatörce Bir yapım.
Gerçek hali ölümcül olan bu işte
Gaus Gun
Mıknatısların gücünü kullanarak sessiz ateş eden bir silah.Şimdi yapacağımız sadece eğlence amaçlı.
Malzemeler
4 tane küp mıknatıs
9 tane çelik bilye
30 cm uzunluğunda bir tahta (cetvel gibi birşey olmalı)
Yapıştırıcı
Tahtayı oyacak birşey (oyuksa gerek yok)
Önce tahtanın tam ortasını boylamasına dümdüz bir şekilde oyun kanal gibi birşey açın.Daha sonra bu kanala 5 cm aralıklarla mıknatıslarınızı yapıştırın.Sondada 8 tane çelik bilyeyi mıknatısların önlerine ikişer ikişer dizin.
En son elinizde kalan tel bilyeyi en arkadaki mıknatısa doğru yaklaştırın çekmeye başladığı anda bırakın ve ateş

Adam yaratıcı silah yapmış

Lazer
Bunun maddiyatı biraz fazla.
Malzemeler
2 adet pil duracell olsun aa pille çalışan bir fener
16x hızında bir dvdrom yazıcı özelliği olsun (kıyamam ben ya)

Lazer (kırtasiyelerden alın)
Dvdyi sökün ve içinden çok hassas olan lazer diodunu çıkarın dikkatli olun.Sonra çıkan diodu normal lazerin diodunu çıkarıp asıl diodumuzu yuvasına oturtun.Sonra el fenerindeki lamba kısmını çıkarıp diodunuzu takın.Kabloları bağlayın.
Videoyu izleyin ayrıntılı anlatım.
En sevdiğimi en sona sakladım.
Ghillie Suit(Gili Kamuflajı)
Önce nedir bu Ghillie(gili).Gili iskoçluların zamanında tarlalarını korumak için yüksek kamuflaj giyip hayvan avlayan kişilere gili demesiyle başladı.Bu yüksek kamuflaja gili denir.
Malzemeler.
4 m çuval bezi
Tulum
Boya-lar
İğne iplik
Makas/bıçak
Çuval bezini kamufle olacağınız ortama göre istediğiniz renklere boyayın.Boyadığınız çuval bezini 7 cm ile 30 cm arası istediğiniz boyutlarda kesin parçalayın.Kestiğiniz parçaları tulumunuza boylamasına dikin dikkat edin başka bir bez diğer bezin dikişini uzunlamasına kapatsın.
Şimdi giyin bakalım.Artık sizde bir Wookie'siniz.Alın birkaç Ghillie resmi.
Bunun gibi yanlış ghillie ile yanlış yerde olmayın.Snowla woodlande çıkmış zeki
![[Resim: di-F2DE.jpg]](http://www.hizliupload.com/di-F2DE.jpg)
İşte bundan bahsediyorum
![[Resim: di-FY9Q.jpg]](http://www.hizliupload.com/di-FY9Q.jpg)
İmla hatam varsa uyarın lütfen.