Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bir kaç küçük öneri :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
bak o silah olayı ilgimi çekti mete 30/5 değil de 30/150 filan olabilir cs deki gibi çünkü gidiyor mermilerin yarısı oyüzden
kaya 2 saat jarjörde ki mermileri ona aktarmıyacağız aynı hızda olacak ve bu bir sanal oyun gerçekleştirmiyoruz.victory.gif
(08-09-2011 02:54 PM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ]1.Zaten bu sistem çok saçma 10 mermi harcadın kaldı 15 doldurdun çıkardığın şarjör nerde yere attıysan gider yok üzerine geri taktıysan o zaman 15 fişekli şarjörün var böyle böyle devam edersen ilerde yapıcağın doldurmalar yarım yamalak olur ha sen birinden fişekleri çıkarım diğerine 2 saat takıcaksan o ayrı şimdiki oyunu gerçeksi yapan tek unsur kalsın bence böyle.

2.Warrock'ı warrock yapan bu zaten.

3.Bak bu çok güzel bir şey destekliyorum.

4.Biraz zor yapması ama arkandayım bu konuda.

5.Gatlinge mermi takmak doldurmak baya zahmetli olsa gerek böyle iyi sadece 200 veya 300 yapmalılar normal mermi sayısını normalde 100 dimi.Isıtma olayı güzel olur ama koşarken ısıtma olursa vay halimize famas gibi dolaşırlar sadece yürürken ısıtabilirsek o güzel olur.

koşarken ısıtma olmaz zaten yürürken dururken Big Grin falan yani Big Grin
Benim de bir önerim var adama ateş ediyorum adamın biri 2 mermi atıyor ve o adam vurmuş gibi sayılıyor.O adam vursa sayılsa bile en azından bizede 2-3 puan gelmeli
Çok iyi öneriler hepsini başarılı buldum.
(08-09-2011 04:01 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Çok iyi öneriler hepsini başarılı buldum.

Eyvallah Kanka Smile
Hoş güzel bay mete Smile
önemli değil ne demek Can Bey Smile
sen gercekte sarjor degıstırırken o sarjorun ıcındekı mermılerı tek tek obur sarjoremı koyuyosun ??? bence sarjor sıstemı suan gayet iyi degistirilmesi cok kotu olur tek sacma sey oyundaki kanama var dio kosuyosun bu gercekten cok sacma kanama basladıgında topallayarak gitmesi daha gercekci olur yani zor hareket edicek ole bisi gelmeli
1. Önerin pompalıda işe yarar. Fişekler tek tek koyulduğundan dolayı öyle bir sistem olması çok mantıklı Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler