Yeni aldığımız char çalındı . Gören duyan olursa benimle irtibata geçsin . Çalan kişinin başına büyük işler açılıcak . Charı ya kuzu gibi gerir verir affederiz . Yada neticesine katlanıcaktır . Charı dün satın aldık . Arkadaşın pc den girmiştik . 1 Saat sonra çalındı . Sanırım Pc'de keylogger vardı . Bu işin peşini bırakmıcaz . Hızır'la irtibat içindeyiz. Burak Kandöker'in hızırla arası iyiymiş . Saolsun oda bize yardım edicek . Bu charı gören veya çalan kişiyi tanıyan varsa benle irtibata geçsin. Charı bir şekilde geri alıcaz . Bunun kurtuluşu yok .
kimden aldıysan o yapmış olabilir 1 gün içinde çalınmasından şüphelenmedinmi
(08-09-2011 09:26 AM)erzincantr Yazılan: [ -> ]kimden aldıysan o yapmış olabilir 1 gün içinde çalınmasından şüphelenmedinmi
Ya o pc de keylogger vardır yada aldığın kişi çalmıştır aldığın kişiyle itibata geç hızırlada itibata geç en iyisi o dur.
Aynen günahını almıyalım ama aldığın kişi aynı gün içinde çalmış olmasın ? Bunu hiç düşündün mü ?
Aldığım kişi çalması imkansız . Öyle bir şey yapaçağını sanmıyorum . Zaten tekarar ulaştık kendisine . Ortada öyle bir şey yok . Charı başkası çaldı . Ama elbette geri alıcaz .
Ah be Murat abi millete o kadar yardım ettin sen o duruma düştün.Çalan kişiye yazık olucak senden baya bir çekiceği var buna inanıyorum.
(08-09-2011 11:22 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Power değil mi o char ?
Şu sölediğine bak biz neyin derdindeyiz sen ne derdindesin

Üzücü, inşallah geri alırsın