Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Battlefield 3'te Silah Çeşitliliği 10 Kat Arttı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Hangi silahı kullansam diye şaşırıp öleceksiniz Smile

EA DICE tarafından geliştirilen Battlefield 3, 25 Ekim'de PC, PS3 ve X360 için raflarda yerini alacak. Oyun, şu an kapalı alpha aşamasında ve 1 ay gibi bir sürenin ardından da betaya geçiş yapacak. Beklentiler büyük, özellikle multiplayer modlar merakla bekleniyor.

BFBlog'dan yapılan yeni açıklamaya göre, Battlefield 3'te unlock edilebilir (sonradan açılabilecek) o kadar fazla silah olacak ki, bu rakam Battlefield 2'deki silah sayısının tam 10 katı olacak. Tabii ki silah derken, sadece tabanca ve tüfeklerden bahsetmiyoruz. İrili ufaklı birçok savaş araç gereci de emrimize amade olacak. Yine oyundaki tecrübemizi göstermesi açısından birçok madalya ve şerit de yer alacak Battlefield 3'te. Bu sayede belki de daha fazla dikkatli oynamamız gerekecek. Düşünsenize, bir yüzbaşısınız ve bir er tarafından devamlı öldürülüyorsunuz. Bu hoş olmasa gerek...

[Resim: 7.jpg]

Kaynak
güzel olmuş victory.gif
Orjinal alıp online oynasammı acaba bilgisayarım bunun 50 katı oyunları kaldırır ama dünyanın en hızlı interneti bende olduğu için Big Grin bfbc2 bile feci lag bunda nasıl olur acaba.
(08-08-2011 10:02 PM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ]Orjinal alıp online oynasammı acaba bilgisayarım bunun 50 katı oyunları kaldırır ama dünyanın en hızlı interneti bende olduğu için Big Grin bfbc2 bile feci lag bunda nasıl olur acaba.

Çözümü bu konuda bulabilirsin Big Grin
ooh maşşşallahh Big Grin çoşacaz desenize : D
(08-08-2011 10:07 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]
(08-08-2011 10:02 PM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ]Orjinal alıp online oynasammı acaba bilgisayarım bunun 50 katı oyunları kaldırır ama dünyanın en hızlı interneti bende olduğu için Big Grin bfbc2 bile feci lag bunda nasıl olur acaba.

Çözümü bu konuda bulabilirsin Big Grin

Hehehe bu aralar takılmıyorum öyle ama o sitedede takılmam zaten Big Grin yok cidden internetim çok yavaş ya.
Süper olacak Big Grin
Sonunda AN-94 ve M16 serisinden kurtulucaz.Gerçi AN-94 favorimdir ama.

Ben açıkcası Famas'ı ve L85A1'i bekliyorum koyacaklarmı acaba.
iyiiyi iyi birşeyler yapıyorlar zevk veririci olcaktır
abı bunun ceyregının ceyregını warrockda yapsalar warrock tadından yenmez ya
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler